Výstava Voayer

Výstava Voayer

Tisk

voyer200V České republice se od 17.8. do 19.8. poprvé koná kontroverzní výstava s názvem Voayer. Už samotný název dává tušit, čeho se bude tato specifická událost týkat. V pražském klubu DUP39 je „vystaveno“ několik nahých žen v různých pózách, přičemž některých z nich se můžete dokonce dotknout.

 

 

Hlavní organizátor tohoto projektu Mário Petrej s ním přišel teprve v loňském roce, kdy na bratislavskou zastávku přišlo během 12 hodin více než 700 návštěvníků.

„Nahota je dnes běžnější v online světě než v realitě, a tak sex i nahotu jiných bytostí prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER, zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku“ říká její samotný autor.

Na pražské zastávce se postupně vystřídá 39 modelek, každý den se totiž můžete přijít podívat na jiné ženy. Při jedné návštěvě jich uvidíte rovných 13. V klubu panuje tajuplné přítmí, které doplňuje značně erotickou atmosféru. Celý projekt je koncipován do stylu BDSM. Uvidíte proto i švihání bičíkem, strašidelné masky nebo dívku zavřenou v kleci.

voyer4

A ptáte se, jaký jsem měl ze samotného projektu pocit? Rozhodně se jedná o zajímavou záležitost, pro někoho vzrušující, pro jiné uměleckou. Osobně jsem se neodvážil žádných dívek dotýkat (taky by mě asi žena zabila), ale našlo se hned několik mužů, kteří si nenechali kontakt utéct. Dívky se chovají přirozeně, rozhodně pouze nestojí jako sochy. Občas změní i pozici. Naleznete mezi nimi sedící, stojící i ležící krásky. Všechno působí nesmírně tajemně a ve vzduchu je cítit to pravé erotické napětí.

voyer1

Rozhodně se nejedná o výstavu, která by měla přilákat nějaké úchyly k vlastnímu ukojení. V první řadě jde o umělecké dílo, čemuž napomáhají i fotografie Petra Jedináka či produkty výtvarníka Mgr.Art. Slavomíra Gibeje, který vytváří odlitky lidských těl.

voyer3

Rozhodně si nenechte tuto krátkodobou výstavu ujít, protože se vám dostane neopakovatelného zážitku. V jednotlivých dnech jsou vstupy rozděleny na 4 hodinu a půl dlouhé bloky, takže budete mít dostatek času na obdivování všech dívek.

Na webu pořadatele si před návštěvou přečtěte i samotná pravidla

 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Herec Pavel Novotný: Mastný se mě drží už sedmnáct let. Nebo já jeho?

pavel novotny200Není to jen zkušený divadelní herec. Mediální slávu přinesly Pavlu Novotnému televizní seriály. Nejvíce asi populární „Ulice“, kde představuje urostlého elegána Mastného. Za ty roky si tato postava prošla nejroztodivnějšími peripetiemi. ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Malíř s vitalitou na rozdávání: Ivan Bukovský a jeho Obrazy z posledních let

ivan bukovsky20. 8. – 21. 9. 2012 Topičův klub v Praze s kurátorem Vlastimilem Tetivou připravil výstavu dvou desítek velkoformátových obrazů z posledních let, které namaloval akademický malíř Ivan Bukovský


Divadlo

Švandovo divadlo představuje dramaturgický plán pro sezónu 2022/2023. V premiéře uvede Kabaret Winton, 1984 podle Orwella i aktuální inscenaci tvůrce z Ukrajiny

svandovo divadlo 200Premiéru původní české hry Srpnové světlo Martina Františáka, uvedení dlouho očekávaného titulu Kabaret Winton, na jehož scénáři spolupracovala spisovatelka Kateřina Tučková, drama 1984 podle slavného románu George Orwella v režii...

Film

Jak spolu prchali princezna a budoucí písař

princ 200Z trojice nových pohádek, které přichystala Česká televize, spatříme jako první Princeznu a písaře, a to ve stědrovečerním čase. O den později následuje Kdyby byly ryby a na druhý svátek vánoční se můžeme těšit na slovenský příspěvek Láska na vlásk...