Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

Tisk

winx perexNakladatelství CooBoo ve společnosti Albatros media vydalo pro všechny malé slečny, které milují partu nerozlučných vílích kamarádek Winx, knihu zábavných úkolů se samolepkami jednoduše nazvanou Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce. Publikace obsahuje celkem 32 stran úkolů a přílohu s 18 stránkami plných samolepek.


Pokud máte v rodině malou holčičku, jistě jste již o vílách Winx museli slyšet. Pokud ne, vězte, že Winx Club je italský animovaný seriál o skupině dospívajících víl, které pomocí kouzel brání magický svět před zlem. Seriál, jehož autorem je známý italský výtvarník Iginio Straffi, vzniká již od roku 2003 a doposud má šest sérií.

Parta nerozlučných kamarádek studuje ve městě Magix v Magické dimenzi na škole pro víly a kromě obyčejných dívčích starostí s kluky nebo s výběrem oblečení musí čelit různým nebezpečím jako třeba zlým čarodějkám Trix. Každá Winx je jiná a liší se nejen povahou, ale i magickými schopnostmi, které ovládá.

Kniha Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce představuje samozřejmě všech šest Winx. Malé čtenářky mohou např. Flóře vypěstovat květiny, Muse připravit oblečení na koncert, Stelle nalézt ztracené boty, Bloom ozdobit dort či vyřešit Tecniny hádanky. Nechybí ani oblíbená bludiště, doplňování chybějících puzzle, zařizování pokojíčku, oblékání šatů nebo zdobení účesů. Jako bonus jsou připojeny samolepky jmenovek na dárky i spousta dalších samolepek, které si dívky mohou nalepit, kam se jim zlíbí. Součástí knihy je též klíč se správnými odpověďmi.

Pokud jsou vaše ratolesti na Winx závislé, odežeňte je od televize a jako alternativu jim nabídněte tuto knihu se zábavnými úkoly, ať si procvičí postřeh, jemnou motoriku nebo počty.

Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

winx

Překlad: Lukáš Mathé
Žánr: zábavná úkoly pro děti od 8 let
Vydáno: 2014
Stran: 32
Vydalo: CooBoo ve společnosti Albatros media
Hodnocení: 70%

Zdroj foto: www.cooboo.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Herec Pavel Novotný: Mastný se mě drží už sedmnáct let. Nebo já jeho?

pavel novotny200Není to jen zkušený divadelní herec. Mediální slávu přinesly Pavlu Novotnému televizní seriály. Nejvíce asi populární „Ulice“, kde představuje urostlého elegána Mastného. Za ty roky si tato postava prošla nejroztodivnějšími peripetiemi. ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Co je nového ve filozofii?

co je noveho ve filozofii perexPro začátek bychom měli poznamenat, že název knihy je zavádějící. Kniha Co je nového ve filosofii nereflektuje nejnovější proudy ve filosofii, neproblematizuje nové směry, ani nezodpovídá aktuální filosofické o...


Literatura

Otevři se lásce, dopřej svému srdci wellness

Otevri se lasce perexŠestý týden, který s touto knihou budeme prožívat nám slibuje život, který stojí za to žít. Osobní zkušenost mi ale říká, že už v průběhu třetího týdne jsem o sobě začala mít naprosto jiné mínění. Ne jen záchvěvy, ale p...

Divadlo

Herec Lukáš Janota slaví významné životní jubileum

Lukas Janota200Ve středu 4. října 2023 oslavil své 40. narozeniny dlouholetá herecká opora muzikálového souboru Městského divadla Brno Lukáš Janota.

...

Film

Falešně!

falesne  perexInvestiční bankéř Markus Føns je podezřelý z rozsáhlých investičních podvodů. Není tedy divu, že skončí za mřížemi. Podmínky jsou zde pro něj hrozné, a tak se uchýlí do samovazby ve zvláštním oddělení určeném těm nejopovrhovanějším věz...