Vánoční mejdan Vypsané Fixy

Vánoční mejdan Vypsané Fixy

Tisk

vypsana-fixa-koncert-200Partička, která se seznámila na drogovém večírku. Ale pozor, nejedná se o žádnou východoněmeckou kapelu! Jen o jednu z nejoblíbenějších koncertních kapel u nás. Čtyři slunce, pardon, čtyři kluci ze San Piega se vracejí ze své krasojízdy u sousedů, aby mohli svým fanouškům nadělit ten nejlepší možný dárek. Vánoční koncert!

 

Ve čtvrtek 20. prosince se otestuje pevnost základů Lucerna Music Baru. Každý koncert téhle pardubické čtyřky je sám o sobě dost šílenou tančírnou, ale tento bude ještě o něco větší událost, a to hned z několika důvodů. Fixa si s sebou přiveze svou Podivnou dvojku, aneb dvojsingl, který už těžko někde jinde seženete. Jedná se o remake jednoho z nejslavnějších hitů 1982, jednoduše přejmenovaný na 82:

A zcela novou skladbu, která vznikla během koncertování na Slovensku s názvem 150 sekúnd slovenčiny:

CD se singly je limitované a tak ani na vánočním mejdanu není radno vyčkávat s nákupem. Máte rádi i „fixí“ módní doplňky? Pak určitě nezapomeňte okouknout nová tematická trička k 1982.

Kluci ze San Piega ale nepřichystali jen toto. Pro svoje fanoušky vytvořili anketu, kde se kdokoliv může zapojit do hlasování pro svou oblíbenou písničku a zvýšit tak šanci, že jí v Lucerna Music Baru uslyší. Anketu naleznete na eventu na jejich Facebookovém profilu (http://www.facebook.com/#!/events/308716032570162/?fref=ts ). Ale protože kluci nejsou žádný papírový hyeny, tak myslí i na ty, kteří se na koncert dostat nemůžou. Skoro všemohoucí japonskou „kittinku“ použila Vypsaná fixa jako prosbu směrem k fanouškům. Kdo nebude líný a vzpomene si, může donést hrníček právě s čičinou či jiným zvířátkem a kluci slibují, že je „rozdají dětem a ty pak budou mít radost“. A vzhledem k tomu, že mají rádi detaily, tak vzniklo k tomu i video:

Tak nějaký čapněte doma, či kupte „vše za 39,-“ a udělejte radost i těm nejmenším. Odměnou bude nejen dobrý pocit, ale pochválí vás možná i odvážní mladí muži z kapely Chiki liki tu-a, slovenské partičky, která přijede Fixu náležitě podpořit.

vypsana fixa vanocnio koncert

Klenot mezi vánočními koncerty už je za chvíli. Bude to destrukční, pro někoho splnění absolutního snu, pro někoho možná objev. Jisté ale je, že fanoušci se nemohou dočkat a samotná kapela taky. Tuhle událost si zkrátka nenechte ujít!

vypsana-fixa-koncert

Vypsaná Fixa – vánoční koncert a křest nového singlu
Místo a datum konání: Lucerna Music Bar 20. prosince 2012
Předprodej vstupenek: http://www.eventim.cz/

Zdroj foto: fotograf Radek Brázdil a fb profil Vypsané Fixy


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Programový ředitel FTV Prima: „Chcete – li své diváky bavit, nelze být čistě úředníkem…“

Prima ZOOM 200Přes měsíc je v běžné programové nabídce nový kanál rodiny Prima – Prima ZOOM, zaměřený na dokumenty. U této příležitosti jsme vyzpovídali programového ředitele televize Prima Petra Vladyku, který nám prozr...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Návrat do Stínadel

tajemstvi velkeho vonta perexPo dlouhých bojích ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ a Velkým Vontem se stal jeho vedoucí Vláďa Dratuš. Zdá se však, že s ním v poslední době něco není v pořádku. Může za to návštěva tajem...

Divadlo

Švandovo divadlo chystá den otevřených dveří, poprvé při něm pozve do Tvůrčího domu Elišky Peškové

svandovo divadlo200Švandovo divadlo chystá Den otevřených dveří, bude ve znamení inscenace Kabaret Winton. Poprvé pozve do Tvůrčího domu Elišky Peškové.

...

Film

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Pirati film-plakat-origDlouho očekávaný poslední z vydaných dílů Pirátů z Karibiku se pro dvouletém prodlení a hackerském vydírání konečně dostal na světová i česká plátna. Neotřelý humor kapitána Jacka Sparrowa a jeho dobrodružství v duchu „víc...