Romantika s erotikou, natvrdo a bez zábran

Romantika s erotikou, natvrdo a bez zábran

Tisk

Be zabran perexRomán Bez zábran je třetí knihou T. L. Swanové ze série Milesův klub. Prostor zde dostává další z bratrů Milesových, Elliot. Je nechutné bohatý, nesmírně pohledný a neskutečně protivný. Alespoň jeho zaměstnankyně Kahryn Landonová tuhle jeho poslední vlastnost vnímá velmi intenzivně. Nikdo jiný ji tak nevyvádí z míry jako její příšerný šéf, Elliot Miles. Co když má ale tenhle arogantní snob také příjemnější stránku? 

Náhody neexistují. Takže když se tihle dva úhlavní nepřátelé, Kate a Elliot, začnou postupně sbližovat, můžete si být jistí, že až se o sebe začnou třít, pořádně to práskne. I když to zpočátku vypadá, že příběh bude komplet založený pouze na narůstající fyzické a sexuální přitažlivosti s opakující se extází a vyvrcholením, začne se paralelně krystalizovat zajímavá, skoro detektivní zápletka. Významnou roli zde sehraje komunikace prostřednictvím seznamovací aplikace, sourozenecké vztahy a samozřejmě zdařile řazený řetězec "náhod".

Sex kdekoliv, kdykoliv a (téměř) jakkoliv…

Pokud se rozhodnete malinko slevit ze svých hodnot a přečíst si tento erotický román okořeněný pořádnou dávkou romantiky, a jste-li připraveni na peprný slovník popisující průběh žhavého a nespoutaného sexu, určitě nebudete zklamáni. Mezi hlavními postavami to pořádně jiskří, skoro pořád se vzájemně provokují, což je na jednu stranu vzrušující, ale jindy tak trochu zraňující, protože si tím dost ubližují. Ale ani skutečný život není stále zalitý sluncem, že? Potěšující je, že nechybí barvitě popsané vtipné situace – u některých jsem se od srdce zasmála. Jedná se zkrátka o vyvážený emoční koktejl – chvílemi hrdinům fandíte, jindy jejich myšlenkovým pochodům nerozumíte a jejich reakcím se divíte.

Autorce se krásně daří držet čtenáře v napětí. V jisté fázi pravděpodobně zjistíte, že se nutně potřebujete co nejdříve dozvědět, jak to vlastně dopadne. Jestli ze vztahu původně bez závazků a bez zábran bude nakonec něco víc. Přestanou vás ohromovat postelové scény, necháte se unášet na vlnách romantiky a potom přijde vrcholný zážitek z překvapivého závěru. Pak budete vědět, že náhody prostě neexistují.

Be zabran

Bez zábran (v originále The Casanova, 2021)
Série: Milesův klub / Milesov klub 3.
Autorka: T. L. Swanová
Žánr: pro ženy, erotika
Vydáno: 2022, GRADA Publishing a.s./Metafora
Překlad: Zdenka Lišková
Počet stran: 464

Hodnocení: 95 %

www.grada.cz/bez-zabran-12766/

( 2 hlasů ) 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Těší mě příležitost objevit se v takto velké a významné roli, říká herečka Markéta Haroková

marketa harokova200Zajímavý repertoár stejně jako kvalitní herce má od začátku ostravské Divadlo Petra Bezruče. Pokud bych měl připomenout třeba dva poslední úspěchy, tak musím zmínit třeba inscenaci Špinarka, ale také hru Venuše v kožichu, o které j...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

O medvědovi, kterému nikdo nevěřil, že medvědem je!

altByl jednou, přesně řečeno v úterý, jeden medvěd a ten stál na kraji vysokého lesa a díval se na nebe. Ve velké výšce uviděl hejno divokých hus, které táhly k jihu.

 

...

Literatura

Snový svět - nebo ne?

knihkupkyne200Taky míváte tak živé sny, že po probuzení cítíte, že jste události v nich doopravdy prožili? Snové výlety mívá i hrdinka knihy Kitty a její alter ego Katharyn. Který svět je ale reálný, ten ve kterém žije Kitty sama a vede knihkupectví se s...

Divadlo

Ľadové zrkadlo

ladove zrkadlo zpV rámci Bratislavského majálesu sa 1. mája predstavili deti z ochotníckeho divadla z Devínskej Novej Vsi pod vedením Marty Potančkovej v detskom muzikálovom predstavení Ľadové zrkadlo. ...

Film

Filmy pod taktovkou orchestru FOK

 

fok 200Filmexport si (nejen) pro fanoušky české filmové klasiky u příležitosti 80. výročí založení Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK přichystal výběr 29 písní, které nahrával právě zmíněný orchestr. Na DVD můžete najít snad tu nejznámější ...