Vizovické foto-okénko na MASTERS OF ROCK 2014

Vizovické foto-okénko na MASTERS OF ROCK 2014

Tisk

MOR perexFV areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích v těchto dnech probíhá hudební festival MASTERS OF ROCK. Od čtvrtka 10.7. do neděle 13.7.2014 na něm vystupují desítky kapel, které dávají do svých vystoupení všechno a společně s publikem vytvářejí ostrý koktejl emocí a energie. Ochutnávku z nadupaného programu v podobě fotoreportáže vám nyní přinášíme díky Ing. Zuzaně Vymětalové, která skvěle zachytila místní atmosféru.

 

 

Den nultý a první znamenají příjezd do Vizovic, výber toho pravého místa pro postavení stanu, první setkávání s kamarády.

MOR uvod

Podcenit nelze ani důkladnou přípravu, co se správného image týče. A pokud jste náhodou na něco zapomněli, zakoupením doplňků jste vše mohli zachránit až na místě. 

MOR1

 

Součástí čtvrtečního programu byly skupiny Russkaja, Axxis a Airbourne. Těžko říct, která z nich si to užívala nejvíc, ale pořízené fotografie nasvědčují tomu, že i když styl a pojetí vystoupení jsou rozdílné, na pódiu to jiskřilo pokaždé.

MOR logo3

MOR Russkaja1

MOR logo1

MOR Axxis

MOR logo2

MOR Airborn

MOR perex

Autorkou fotografií je Ing. Zuzana Vymětalová

www.mastersofrock.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pale&coy a její městské lišky

PaleAndCoy perex.jpgPísničkářka Eliška Míkovcová, vystupující pod pseudonymem pale&coy, oslovila svou hudbou příznivce melancholické hudby, spojené s výraznými melodiemi a promyšlenými texty. Spolu s hudebníkem a moderátorem Radia 1 Zdeňkem Lichnovs...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Ve spárech madame gilotiny

marieantoinetta perexPryč jsou ty poklidné časy, kdy ve zbožné úctě provolával francouzský lid slávu svému milovanému panovníkovi Ludvíku XVI. a jeho ženě Marii Antoinettě. V roce 1789 totiž padají spolu s Bastilou i všechny zábrany a rozlícený dav...

Divadlo

Hosté v zajetí „dobrých“ mravů

Slavnost 200Upřímnost nebo takt. Rozhodně hlavně neurazit.  Za každou cenu stát za svým názorem nebo být součástí stáda a myslet si své pouze pro sebe? Podobné otázky si vzali na paškál tvůrci z pražského Studia Hrdinů a pohráli si s původním scénářem česk...

Film

PAS DO HOLLYWOODU


pas do hollywoodu 200Není rozhovor jako rozhovor. Většinou vycházejí takové, které se jen koří věhlasu zpovídaného a šíří jej dál, vlastně můžeme uvažovat o oboustranně výhodné symbióze. Přesně takové texty nalezneme třeba v knížce nadutě naz...