S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

Tisk

ImageRodáci z Třince si v posledních dnech dělají jednu radost za druhou. Nejen, že si nadělili nový kousek jejich tvorby CD Someone With a Slow Heartbeat, ale pod svá křídla si je vzal také zakladatel firmy Art Invest Holding a manažer Martiny Sáblíkové či Petra Čecha Ing. Pavel Zíka. Zíka založil firmu společně s dlouholetým kamarádem, klarinetistou Felixem Slováčkem, který se na podpoře kapely podílí jako umělecký ředitel.

„Hodláme společně s Felixem Slováčkem přepracovat hity Dády Patrasové a udělat z nich nové věci, kde by Dáda měla rapovat,“ žertovali k tématu kluci z Charlie Straight. To, že se vážně něco chystá, mlhavě naznačil také Felix Slováček. „Kdybych vám jen naznačil, o co půjde, vyzradil bych všechno. Řeknu jen tolik, že vybíráme tituly, které jsou všem dobře známé, a které bychom chtěli obléknout do nového kabátku.“ komentoval Slováček.




Trochu vážněji pak kapela přistoupila k otázkám přítomných novinářů. Nechali se slyšet, že český jazyk v jejich textech fanoušci rozhodně nikdy neuslyší. „Zpívání v angličtině nás baví a myslíme si, že je to cool řeč, kterou v dnešní době kde kdo už umí,“ barvitě líčí frontman kapely Albert Černý, kterého na tiskovku doprovázel jeho otec Pavel Černý, jenž se stará o blaho kapely jako manažer.

 

Image


Od nové podpory ze strany Pavla Zíky z Art Invest Holding si kluci slibují expanzi na britské ostrovy, ale jak známo, hudební hranice neexistují, takže se snad brzo dočkají věhlasu i za oceánem. „Kapela má na to, aby se stala exportním produktem, který se může a dočká světového ohlasu,“ slibuje si od spolupráce Ing. Pavel Zíka.

 

Image


Popřát vše dobré do budoucí spolupráce přišla i operní pěvkyně Andrea Kalivodová, Markéta Konvičková nebo vizážista Kája Pavlíček s přítelem.

 

Image


Zdroj foto: autor článku, charliestraight.com


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Kromě Óčka, který mám většinou doma puštěný jako kulisu, si nic moc nepouštim,“ přiznává Petr Hrdlička

skwor peta hrdlickaSkupina Škwor dala českému rockovému světu především cover písně Shut  Sraž nás na kolena, ale od té doby už urazila velký kus cesty. Poslední album Drsný kraj je toho důkazem. Zpěvák a...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Chalupa: Velmi zdařilá prvotina

chalupa200V květnu vyšla Pavlíně Křivánkové první kniha s názvem Chalupa a ukázalo se, že se máme na co těšit. Našlápnuto má totiž velmi slibně!

 

...

Divadlo

Českolipský divadelní podzim má ambice znovu vrátit této akci prestiž

ceskolipsky divadelni podzimLetošní, již 36. ročník festivalu Českolipský divadelní podzim má ambice znovu vrátit této akci prestiž, kterou měla před lety, kdy se do České Lípy sjížděly amatérské soubory z celých Čech i ...

Film

Delfín je nejlepší přítel

Delfin 200Film Můj přítel delfín 2 (2014) je pokračováním příběhu o delfínovi Zimě, která má useknutou ocasní ploutev, ale i tak se ji podařilo zachránit. V hlavní roli jsou zde delfíni a děti, i když dospělí se zde taky objeví, aby si vyslechli, co se po nic...