Podívejte se na fotky z natáčení nového filmu Láska na zakázku

Podívejte se na fotky z natáčení nového filmu Láska na zakázku

Tisk

laska na zakazku200Po dotočení celovečerního filmu Superžena začala režisérka Eva Toulová natáčet novou romantickou komedii s názvem LÁSKA NA ZAKÁZKU. Snímek nám představí příběhy několika hlavních hrdinů, kterým se hned v úvodu splní sen a získají vysněné povolání. Záhy ale zjišťují, že ani to vždycky nemusí ke štěstí stačit a i vytoužená kariéra nemusí být procházka růžovým sadem, obzvlášť, když se do práce začnou míchat city.

„Dávej pozor na to, co si přeješ, mohlo by se to splnit – to je přísloví, které by mohlo připravovaný film charakterizovat. Naši hrdinové žijí své sny, ale postupně se z nich stávají spíš noční můry.“ přiblížila snímek režisérka Eva Toulová. „Chtěli jsme v této nelehké době natočit odlehčený film, který pobaví a rozesměje. Vybrali jsme zajímavá povolání, na které jsme se podívali tou nejhumornější optikou,“ doplnila.


Do jedné z rolí režisérka obsadila i hereckého barda Jiřího Krampola, který si ještě v 84 letech zahrál postelovou scénu s o třicet let mladší kolegyní Janou Vaculíkovou. „Natáčení bylo velmi příjemné a moc se mi líbila spolupráce s režisérkou. Při té postelové scéně jsem se cítil úplně normálně jako při každé jiné. Ale jak jsem obstál vám neprozradím. Na to budete muset zajít do kina,“ uvedl Jiří Krampol.

laska na zakazku2

Natáčení filmu Láska na zakázku je aktuálně v plném proudu a probíhá na rozmanitých lokacích. Štáb má za sebou natáčení v Praze, Brně, Kolíně, Jihlavě.

Diváci se mohou těšit na taková herecká jména jako například Jiří Krampol, Václav Vydra, Jaromír Nosek, Uršula Kluková, Marie Renčová Kružíková a i tentokrát si zahraje jednu z rolí sama režisérka.

Komediální snímek by měl být k vidění v kinech příštím rokem.

Zdroj foto: Elen Yermachenko


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Hudební skladatel, klavírista a spisovatel Zdenek Merta zažívá napínavé pracovní léto

zdenek merta 200Zatímco 23. srpna představí Zdenek Merta v závěru Chopinova festivalu v Mariánských Lázních nový šansonový projekt s Helenou Vondráčkovou, na podzim to bude jedna premiéra za druhou. Budou to nejen dva nové filmy s jeho hudbou, ale aktiv...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Stuck in love; utopeno v lásce?

love perexToto americké drama-komedie člení spisovatelskou kariéru, své hlavní téma, do několika vývojových etap. Počínaje generačním přenosem psacích chromozomů odrazem ve svých potomcích, pokračující  domnělou ztrátou inspirace, kdy diváka zasvěcuje do vlas...


Literatura

Co se skrývá pod povrchem aneb skvost nakladatelství HOST

pod zemi pod vodou perexTvůrci bestselleru Mapy Aleksandra a Daniel Mizielińští přicházejí s další unikátní ilustrovanou knihou. Myšlenka, na níž se rozhodli stavět tentokrát, je dosti originální a vynalézavá - odkrýt, co se děje pod povrchem...

Divadlo

„My pijeme rum!“

zavislosti navzdory200Závislost. Máte taky na něčem závislost? Možná nějakou, která není škodlivá pro vaše okolí – dezert po obědě? Ranní káva? Že nesmíte chybět na žádné premiéře filmu, divadelní hry…? A co ty horší formy závislosti, které už ovli...

Film

Zlodějka knih, The Book Thief, by Brian Percival s oslnivou Sophie Nélisse v hlavní roli

zlodejka perexOslnivá Sophie Nélisse v hlavní roli Liesel Memingerové, dívky, která neměla to štěstí, aby prožila plnohodnotné dětství. Tehdy její rodině udělala čáru přes rozpočet druhá světová válka a holocaust. Při pohledu na úvod filmu si člověk chtě n...