Baobaby-fest oslaví 10. výročí!

Baobaby-fest oslaví 10. výročí!

Tisk

baobaby 200Občanské sdružení Baobaby vyhrálo Cenu veřejnosti v soutěži T-mobile rozjezdy a celkově si odnesli 4 ocenění! A jak lépe tuto výhru oslavit než pořádnou zábavou?

 

 

Naštěstí 10. ročník legendárního festivalu Baobaby-fest je už opravdu za dveřmi a my vás 18. července srdečně zveme do Hostišové - u Rozhledny váš čeká zábava pro malé i velké, živá hudba, promítání přednášek z Natural Homes Conference 2020 a také ukázka nanášení hliněné omítky a mnoho dalších neméně zábavných aktivit! ;)

Doprovodný program pro děti : Bubliňák Bob, Vyhlídková jízda na traktůrku, Výtvarné dílničky, Bubnování s Rytmem pro život, Malování na obličej, Přírodní dětské hřiště.

Připojte se k nám a užijte si krásny den na letošním Baobaby-Fest-u!

baobaby

Baobaby-Fest
Vystoupí: Září, Jinan music, Gentlemen's Club SKA, Vítrholc a další
Kdy: 18. července 2020
Kde: Hostišová - Rozhledna
Vstupné na festival: Dospělý 150 Kč, Děti 6 -15 let 50 Kč

Všechny podrobnosti se dozvíte na facebookové události.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Poznejte ... polská klavíristka Milena Antoniewicz

milena-antoniewicz 200Tento rozhovor vám můžeme předložit díky laskavému svolení pana Františka Brikcia – děkujeme! Červnový koncert VIOLONCELLO A KLAVÍR I., polské klavíristky Mileny Antoniewicz a českého violo...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Právo vykonávat práci svobodného bádání

Marek Hrubec perexZ pozic ředitele Centra globálních studií a koordinátora výzkumného programu Globální konflikty a lokální souvislosti byl v listopadu 2021 odvolán docent Marek Hrubec. Důvodem mělo být to, že prosazuje spolupráci s Čínou. Z jeho ve...


Literatura

Chcete napětí? Zmizení vám ho dopřeje až až

zmizeni 200V červnu vydalo nakladatelství Ikar další knihu populární německé autorky Charlotte Linkové. Detektivní román Zmizení překypuje napětím i akcí, je čtivý a nedá se říct, že by šlo o předvídatelný příběh. Tak se do toho pusťte!

...

Divadlo

Švandovo divadlo uvede Cyrana z Bergeracu v beatboxovém rytmu

cyrano 200Mimořádná divadelní lahůdka čeká hned v úvodu sezóny diváky pražského Švandova divadla: 18. září bude mít ve Velkém sále premiéru Cyrano z Bergeracu. Slavný milostný příběh o nosatém šermíři, který se nešťastně zamiluje do své sestřenky, se českému ...

Film

Bláznivá komedie aneb Což takhle dát si špenát

altKomedie Což takhle dát si špenát vznikla v roce 1977 a od té doby patří mezi nejlepší filmy, které se u nás vůbec kdy podařilo natočit. Velmi vhodně navržené hlavní postavy, které se dostávají vinou stroje na omlazování do rů...