Novinky ze stáje Lucie

Novinky ze stáje Lucie

Tisk

200 lucieO skupině Lucie začíná být pořádně slyšet – děje se tak hlavně z důvodu jejich comebackového turné. Dokonce museli už nyní, pár dní po zveřejnění termínů a téměř rok do akce samotné, přidat pražskou zastávku, protože O2 aréna hlásila vyprodáno. O další zajímavé novince se dozvíte v článku.

 

 

Ve čtvrtek 8. srpna byl otevřen předprodej na druhý pražský koncert skupiny LUCIE, který se uskuteční 11. 6. 2014 od 20:00 v O2 areně v Praze. První vypsaný koncert 10.6.2014 byl beznadějně vyprodán téměř rok před jeho konáním.

„Není nijak neobvyklé, když nějaká zahraniční hvězda vyprodá londýnskou O2 arenu několikrát za sebou. U nás se to ale děje jen zřídka, a svědčí to o výjimečnosti skupiny Lucie. Mám opravdu radost, že jsme se domluvili na přidání druhého koncertu, a pevně doufám, že se tentokrát na každého dostane. Červen 2014 bude v O2 areně patřit Lucii“, řekl Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport Arena, která je pořadatelem pražského koncertu.

hhh

Management skupiny Lucie říká: "Trochu jsme v to doufali, protože největší československou halu si chceme po tolika letech a vlastně "poprvé" řádně užít a vychutnat :-) Připravujeme se na podobu koncertního turné  a jeho technicko-hudebního provedení už letos, abychom nic neponechali náhodě. Vždy jsme se snažili o osobité pojetí našich koncertů a i napřesrok chceme posunout naše československé turné o nové originální audiovizuální zážitky. O spolupráci jsme požádali špičky ve svých oborech z celého světa. Více prozradíme v září 2013."

fotka

Černí andělé zremixováni!

Carl Cox zremixoval jednu z nejúspěšnějších skladeb skupiny LUCIE - Černí andělé, a to se remixy moc nezabývá. Svůj nový remix Black Angels už zahrál s velkým úspěchem na monst tanečních párty v Anglii a na Ibize a dodává: „Jsem z toho remixu nadšený a lidi na něj reagují skvěle! Mám radost, že jsem se k tomu dokopal a urval si v mém totálně nabitém programu alespoň chvíli. Je to prostě "Huge track" :-)."

Lucie samotná to bere to jako raritu a zpestření :-)




Více informací na: www.lucie.cz 

Foto: lucie.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nadační fond PRiorita: „Máme rádi filmy a myslíme si, že by bylo dobré, aby se na ně mohli dívat všichni.“

priorita rumlK rozhovoru jsme tentokrát přizvali pana Pavla Hronka z Nadačního fondu priorita. Tento nadační fond pomáhá neziskovým organizacím s médii a aktuálně se podílí na tvorbě audiokomentářů k filmům, o kterých se dozvíte více.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Konec starých časů a Začátek nové éry

Carmen KornZávěrečným dílem, navazujícím na předchozí Dcery nové doby a Konec starých časů, vrcholí trilogie Sága jednoho století. S hlavními hrdinkami se s...

Divadlo

Dream job nebo mediální pakáž?

MP DJ perexJe poslední týden před volbami a v redakci nejmenovaného periodika vládne napětí. Nestačí, že musí celý tým během předvolebního týdne dělat přesčasy, aby byly pokryty všechny důležité události, ale je potřebné zveřejnovat všechno dřív, než konku...

Film

Pohltí nás Sociální síť?


altInternetová sociální síť je poměrně nová záležitost stejně tak jako stejnojmenný film, popisující zrození té nejpoužívanější – Facebooku. Příběh o Facebooku bude za tisíc let starý jako lidstvo samo. Nejde v něm totiž o přijetí n...