Imagination Festival zná kompletní lineup. Dorazí dvojice Camo & Krooked a další hvězdy

Imagination Festival zná kompletní lineup. Dorazí dvojice Camo & Krooked a další hvězdy

Tisk

imagination fest200V pátek 25. listopadu 2022 se Praha promění v zaslíbené místo pro všechny fanoušky Drum & Bass a Harder Styles. Imagination Festival se vrací do hal PVA Expo Letňany a očekávání jsou veliká. Na dvou stagích se představí elitní výběr umělců a DJs a jako každý rok se bude jednat o nezapomenutelnou noc plnou skvělých vystoupení za doprovodu audiovizuálních zážitků. Letošní ročník se ponese v duchu velkých premiér a návratů, neobvyklých showcasů a b2b setů, všechna jména však spojuje jediné - jedná se opravdu o světové špičky svých řemesel.

Imagination Drum & Bass stage letos rozzáří spousta zajímavých jmen. Premiérové představení tu odehraje notoricky známé rakouské dvojice Camo & Krooked s MC Daxtou. Neurofunkové nadšence zahřeje hodinu a půl dlouhá Blackout Showcase ve složení Neonlight, Prolix a Redpill. Do hlubin všechny zúčastněné ponoří deepový kouzelník Enei, který bude z rukávů tahat jeden dubplate za druhým. Líbezné tóny zahraje zástupce labelu Liquicity a belgická vycházející star Andromedik a zahálet rozhodně nebude ani progresivní producentská dvojice Synergy. Nad ránem se odehraje speedbassové peklo v podání Mandidextrous. Highlightem večera na Drum & Bass stagi bude bezesporu legendární britský umělec Spor, pro kterého se bude jednat o první vystoupení v Česku po více než sedmi letech. O tom, že Česká republika je zemí neurofunku návštěvníky přesvědčí dvojice šílenců A-Cray b2b Zigi SC a do správné provozní teploty všechny dostanou na začátku večera Akira & Bifidus Aktif.

imagination fest1

Také fanoušci Harder Styles si na Devastator stagi přijdou na své - na Imagination Festivalu se premiérově objeví nezastavitelné Hardstylové duo Frequencerz, které si všechny podmaní svými melodiemi a vokálními tracky. Po třech letech se do Prahy vrátí legendární dvojice TNT aka Technoboy & Tuneboy se svým typickým Early Italian Hardstylem. A nebude se jednat o jediné navrátilce - v Praze se po několikatelé pauze objeví také hardstylový alchymista Psyko Punkz a nebo raw legenda Adaro. Přiznivci raw hardstylu pak dále ocení versus set E-Force vs. Bloodlust, kteří společnými silami dokázali letos rozložit na atomy stage na Reverze, či Qapitalu. Zoufat rozhodně nemusí ani vyznavači těch nejtvrdších subžánrů. Fanouškům progresivního hardcoru naloží bomby N-Vitral, který se rovněž v Praze objeví poprvé, a znalce frenchcoru potěší francouzský maestro Floxytek. Za mixem se pak dále objeví českoslovenští zástupci Heavy Noizes, Crane a také Rob2Speed, který celý večer uzavře.

imagination fest plakat

Poslední vstupenky z druhé vlny jsou v prodeji v předprodejní síti Boom za 1 090 Kč / €50. Následovat bude třetí vlna vstupenek za 1 190 Kč / €55.

Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Michal Singer: „Šílení vůbec nejsou umělci a další jim podobní. Praštění jsou přece – ti všichni ostatní….“

singer michal 200Na slovíčko jsme tentokrát pozvaii umělce Michala Singera, o jehož poslední výstavě s názvem Argonautika se v poslední době hodně mluvilo. Jak ho tento epos oslovil a jak dílo vznikalo, si můžete přeč...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak si naplánovat vlastní svatbu

svatba pripravy 200Populární blogerka Eva Mchitarjan, známá pod přezdívkou Ejvi, vydala průvodce pro nevěsty s kreativním plánovačem, který pojmenovala Svatební přípravy podle Ejvi. Její blog EJVIFREEDOM.COM vznikl v roce 2010. Nejčtenějším článkem za...

Divadlo

Divadlo PROJEKT 2 jde vlastní cestou a nachystalo hned dvě premiéry

divadloProjekt2 1Divadlo Projekt 2 začalo psát svou historii na začátku roku 2018. Jeho zakladateli jsou David Piskor a Eva Polívková, absolventi hereckých kurzů Divadelní a filmové společnosti Zity Kabátové a následně Starbag Ateliéru, kde pod vedením he...

Film

Vyšší princip mravní po woodyallenovsku

iracionalni-muz perexTak jako mnoho lidí každý rok čeká na Vánoce, filmový svět a fanoušci očekávají novinku od Woodyho Allena. Pro rok 2015 slavný režisér nachystal drama ze současnosti a teď si ho díky Magic Boxu můžete doma uložit do své DVD či B...