Říčanský kostelík místem videoklipu Zuzany Stirské a Fine Gospel Time

Říčanský kostelík místem videoklipu Zuzany Stirské a Fine Gospel Time

Tisk

gospel perexKostelíček v Říčanech byl místem natáčení videoklipu k písni známé z kultovního filmu Sestra v akci I Will Follow Him, kteour nazpíval soubor Fine Gospel Gime se Zuzanou Stirskou. Asi rok ležel v šuplíku, než se ho ujala Ivana Davidová, držitelka dvou Českých lvů za střih. A je to podívaná!

 


Znamenitý a živý videoklip, v němž si zahráli Jaroslava Obermaierová, Vlastimil Harapes, Karel Voříšek, Karel Vágner, Petr Jablonský, Richard Sacher, Pepa Fousek, Jiří Štěpnička, Zuzana Baudyšová, Bohuslav Svoboda a další, byl slavnostně pokřtěn v rámci Gospelového večera se Zuzanou Stirskou a souboru Fine Gospel Tim. Ten se uskutečnil ve vinohradském klubu Golden WingZ. Večerem provázel Richard Sacher.


Koncerty v Rokoku i U Hasičů
Zuzana Stirská představila soubor, zazpívali společné písničky, představili se i sólisté a sólistky, zazněla i píseň, původně nazpívaná Věrou Špinarovou, Bílá Jawa 250. Na počest Špinarové si přítomní připili. Nejbližší koncert Final Gospel Time se uskuteční v neděli 23. dubna v Rokoku, následně 22. října v Divadle U Hasičů. Se samostatným programem Jen já a klavír se Zuzana Stirská představí 4. května v divadle Semafor.

gospel


Příspěvek dětskému domovu
Koupí lístku do tomboly přítomní přispěli dětskému domovu v Krásné Lípě na to, aby tamní děti mohly jet do Itálie. Díky sbírkám a sponzorským darům již třetí rok jezdí, bez toho by si to dětský domov nemohl dovolit. Děti se střídají, aby si moře, sluníčka a pohody užily opravdu všechny. Každý, kdo si lístek do tomboly zakoupil, získal kalendář ALL TV, která se na slavnostním večeru podílela, čtyři šťastlivci vyhráli další ceny.


Foto: Facebook ALL Television – Gospelová ALL Television Party


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pro herce je největší trest, když nehraje, anebo hraje málo a malé role, říká Naděžda Chroboková-Tomicová

nadezda perexFilmové, respektive televizní publikum, si ji může pamatovat z filmu Nuda v Brně nebo nejnověji ze snímku Rudý kapitán, ze seriálů Strážci duší a Ordinace v Růžové zahradě. Avšak mnohem výrazněji na sebe Naděžda Chroboková-Tomicová upozornila nejednoznačnou pos...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Deník plný vulgarismů. Rok se sprostou matkou

Denik-sproste-matky200Vytvořit literární dílo, jehož poetika stojí na kumulaci pravidelně se opakujících vulgarismů, nadávek a capslockových odstavců soustavy sprostých slov, je nepopiratelně originálním počinem.

Divadlo

Sedm známých osobností věnovalo šest zážitků a jeden obraz do unikátní charitativní online aukce pro Divadlo Viola

Viola200Tereza Kostková, Miroslav Donutil, Václav Vydra, Jiří Dvořák, Ivo Kahánek, Marek Eben, Jiří Anderle. Oblíbení a vítaní hosté na jevišti Divadla Viola se spojili, aby společně s aukční platformou Arts Bay a Prague Business Clubem pomohli legendární uměl...

Film

Film Ghoul

ghoul 200Film Ghoul je temný thriller inspirovaný skutečnými událostmi, který má 26. Února celosvětovou premiéru v České republice.

...