La! Knížka, která dělá zvuky

La! Knížka, která dělá zvuky

Tisk

LA! Knížka, která dělá zvukyHervé Tullet přichází s knížkou, která dělá zvuky. Ale ne ledajaké zvuky. Každá jeho knížka totiž dělá zvuky zcela jiné. Jak je to možné?

 

 

 

LA! Knížka, která dělá zvuky od nakladatelství Portál je opravdu neobyčejným dílem mezi zvukovými knížkami. Je svým způsobem výjimečná a nadřazená všem knížkám se zvuky, protože tahle knížka vydává zvuky vašeho dítěte. Stačí ji otevřít a nechat se vést.

  LA! Knížka, která dělá zvuky 

Začnete hezky zlehka a jednoduše. Ale v průběhu listování se „děj“ pořádně rozjede a vy i vaše děti dostanou velký prostor pro svou kreativní mysl a fantazii. A až ji dolistujete do konce a vyzkoušíte všechny zvuky, co tahle knížka skrze vás vydává, zkuste to znova.

 LA! Knížka, která dělá zvuky  

Každé listování je totiž novou výzvou. Zvuky znějí pokaždé jinak, dle toho, jak jste vy i děti naladěni, kde zrovna knížku prohlížíte, či jaké emoce se ve vás zrovna odehrávají. Zkuste to. Společně. Znovu a znovu. Bude to sranda.

  LA! (5)   

Mé hodnocení je v tomto případě rozhodně stoprocentní. Knížka dává dítěti velký prostor k projevu. A to v každém věku. Tahle knížka může být součástí knihovny od mala až po dospělý věk, protože i my dospělí se v ní můžeme pěkně vyřádit. A stejně tak naopak. Má rok a půl stará dcera jí zatím jen listuje a prstíky mačká na puntíky či jezdí po barevných čárách. Společně si pak v ní trénujeme barvy. A zvuky sice nevydává dle pokynů knížky, ale dle toho, co v ní knížka evokuje. Takže za mě najdete v této knížce využití opravdu od útlého věku dítěte.

 LA! (6) 

La! Knížka, která dělá zvuky

Autor: Tullet, Hervé
Podtitul: Knížka, která dělá zvuky
Překladatel: Bedřich, Martin
Ilustrátor: Tullet, Hervé
Nakladatel: Portál
ISBN: 978-80-262-1644-5
Počet stran / vazba: 64 / Pevná
Rok vydání: 2020
Hodnocení: 100 %



 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Dámy, slečny, paní, zbystřete! Ikona glamour vydala knížku v češtině!


znamenko krasy 200Vaše znaménko krásy, takový je název nejnovější extravagantní příručky o módě a kráse od světoznámé modelky a propagátorky burleskního stylu, nádherné Dity Von Teese. Tuto bibli nám přináší nakladatelství Jota, a pokud se zajím...

Divadlo

Maturita za dveřmi: osvěžte si divadelní klasiky na poslední chvíli online!

Maryša foto  Divadlo Petra BezručemPMaturita je za dveřmi, nestíháte? Dramox vás zachrání! Známé klasiky můžete sledovat v divadelní verzi. Na Dramoxu najdete desítky titulů doporučené četby - včetně těch nejznáměj...

Film

Hledání smyslu podle Petra Weigla

weigl rusalka perexRežisér Petr Weigl (narozen 1939) si mezinárodní věhlas získal vypravěčsky stylizovanými, výtvarně vytříbenými přepisy zejména oper, ale nejen jich. Získal za ně ocenění v zahraničí i doma (Trilobit, Cena Čs. televize...