Zvukové knížky Na farmě a V lese

Zvukové knížky Na farmě a V lese

Tisk

V lese (perex)Pokud hledáte knížky pro nejmenší, určitě zvolte knížky zvukové doplněné pěknými ilustracemi a ideálně v tvrdých deskách. Nejenže dítě vnímá barvy a obrázky, ale zároveň si pouští zvuky související s příběhem. Zapojuje tak u knížky více smyslů než jen u knížky bez zvuků. Dvě taková bych vám ráda představila.

 

Z každé zvukové knížky mám obrovskou radost nejen já, ale hlavně má dcera Rozálie. Ty jí převelice baví. Takže z dvou knížek z nakladatelství Edika, které spadá pod křídla Albatros Media a.s. máme radost dvojnásobnou.

V lese (2)

Zvuková knížka Na farmě vás seznámí s různými domácími zvířátky. Na farmě je opravdu rušno! Co se děje na farmě poté, co kohoutek svým kokrháním probudí všechny ostatní zvířátka? Jak dělá kráva, jak dělá ovečka či prasátko? To vše se dozvíte po prolistování jednotlivých stránek. Stačí zmáčknout kouzelné tlačítko a hlasy zvířátek se hned rozezní.

V lese (1)

Zvuková knížka V lese vás pro změnu zavede do hlubokého lesa, kde žije nespočet divokých zvířátek. Některé potkáte za bílého dne, jiné jsou za denního světla viditelné jen těžko, když máte opravdové štěstí. V téhle knížce si ale můžete prohlédnout všechna, i ta noční zvířátka, něco zajímavého se o nich dozvědět a poznat zvuky, které vydávají. Opět stačí zmáčknout kouzelné tlačítko a zvuky se rozezní.

V lese (5)

Obě knížky mají pevnou vazbu i tvrdé stránky uvnitř a na každé dvoustránce poznáte minimálně dvě zvířátka a jejich zvuky. Knížky jsou doporučovány od 3 let, ale Rozálii jsou zatím 2 roky a je z nich nadšená. Takže o zábavu se postarají už mnohem dříve – hlavně tedy ty zvukové prvky a poznávání zvířátek. Předčítat a vyprávět jim prozatím můžete vy.

 

Zvuková knížka Na farměZvuková knížka V lese

Nakladatelství: Edika
Autor: Julie Bezděková
Ilustrace: Magdalena Takáčová
Vazba: pevné leporelo knížkové
Formát: 200x200 mm
Doporučený věk: 3+


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Husa Líza aneb když se chceme mermomocí odlišit

husa liza horacekMaminka je první, která jim zprostředkovává nové dojmy, které děti nacházejí nejdříve doma, a pak venku za dveřmi svého domova. A k tomu jim napomáhají pohádkové i nepohádkové příběhy, které máma i táta svým dětem čtou. Neznám d...

Divadlo

Mystifikační balábile s velkým orchestrem

Krokodyl ze Svratky200Wolfgang Amadeus Mozart, asi nejnespornější génius evropské hudby. Pro mnohé dokonce symbol geniality jako takové, tolik úchvatné hudby stihl za pouhých pětatřicet let svého života vytvořit. Ze všech oslavných citátů na té...

Film

Let’s Dance: Revolution aneb filmová inspirace pro ctitele tanců „free style“

lets danceStačí krok a svět se změní. Do kin přichází čtvrté pokračování americké taneční série Let’s Dance, tentokrát s titulem Let’s Dance: Revolution. A taneční revoluce na pozadí rozpálených ulic v Miami plné úděsnýc...