Permanentní tetování pomáhá onkologicky nemocným pacientům

Permanentní tetování pomáhá onkologicky nemocným pacientům

Tisk

klaudia 200Co je permanentní make-up? „Tetování permanentního make-upu je dvoufázový proces, nejdříve se provádí aplikace a následně korekce v rozmezí 4 – 6 týdnů. Permanent je oblíbená trendy metoda současné dekorativní kosmetiky, která se nejčastěji provádí na obočí, očních linkách a rtech, nemá líčení nahradit, ale být jeho trvalou součástí. Trvalost permanentního make-upu je dána individuálně, ale můžete počítat s 12 měsíci i více,“ to nám řekla majitelka svého studia Kluadia Eis.

Studio permanentního make-upu a tetování, které najdeme ve Vysočanech na Sokolovské 209 (kousek od metra Vysočanská) také již tři roky pomáhá onkologicky nemocným pacientům. Nejen že přispívá finančně z každoročně pořádané akce „Tetování pro radost“, která se koná v salóně Klaudie Eis, ale i vybraným ženám, které jsou nemocné, dokáže udělat permanentní tetování zdarma. Pomáhá jim tak získat sebedůvěru, že každý má právo být krásný.

klaudia1

Za vše mluví jedna z mnoha kladných recenzí. „Paní Klaudii jsem navštívila v salonu, protože mi ji doporučila moje kamarádka Zdenička – taky zákaznice. Jsem poměrně konzervativní, ale zašla jsem do salonu zjistit, co to vlastně ten permanentní make-up obočí je a jestli bych s mým onemocněním tuto proceduru mohla podstoupit. Paní Klaudie mi vše vysvětlila a po konzultaci se svým onkologem jsem do toho šla. Musím, říci, že jsem s výsledkem moc spokojená a cítím se jako žena mnohem lépe. Díky paní Klaudie, za trpělivost, kterou jste se mnou měla.“ Líba P., 61 let, babička, onkologický pacient, Příbram.

klaudia 2

Letošní, třetí ročník, proběhne 16. září 2021. Těšit se můžete na 5 tatérů, kteří za symbolickou cenu celý svůj výtěžek právě v tento den odvedou na oddělení dětské onkologie v Motole. Akce se koná od 9 do 18 hodin.

Přijďte podpořit správnou věc. Určitě nebudete litovat. Všechny osobně přivítá sklenkou proseca sama majitelka, která se na všechny těší.

klaudia3

Více informací najdete na webu – www.klaudiaeis.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Karel Mařík: „Dan McCafferty byl úžasně pokorný člověk a přítel“

marik 200Rocková muzika přišla o jednu ze svých největších legend. V poledních hodinách 8. listopadu se po vleklých zdravotních potížích vydal zaklepat na bránu rockového nebe někdejší frontman skotských Nazareth Dan McCafferty. Zpěvák s nezaměnitelným “chrap...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Průvodce minulostí a současností pražského kavárenského života

prazska kavarna 200Zastavit se po náročném dni do útulné kavárny na šálek krásně vonícího povzbuzujícího nápoje nebo jen tak lelkovat s knihou, koukat se z okna kavárny na ruch ulice, to potřebuje občas každý z nás. Často v případě, že patříte ke kavárenským povalečům. Abyste věděli, kam zamířit, až...


Literatura

Robert Vlach: Na volné noze

Na-volné-nozePráce na volné noze není jen o výhodách. Před nějakým tím rokem jsem se zúčastnila výzkumu, který autor mezi volnonožci dělal. Výhod jsem spatřovala mnoho, ale také jsem si se spoustou věcí neuměla poradit. S odstupem několika let držím v ru...

Divadlo

Muzikál Mamma Mia! na prknech divadla Hybernia

Mia 200Muzikál Mamma Mia! patří bezesporu k nejslavnějším muzikálům světa. I u nás má tento muzikál úspěch. Prodalo se přes 250 000 vstupenek. Proto je muzikál obnoven a během léta se dočkáte 32 exkluzivních představení. V českém znění. Hra...

Film

Rusovlasá a vzpurná Rebelka zpříjemní konec prázdnin

rebelkaVýpravná akčně-dobrodružná pohádka protkaná kouzlem a folklórem skutečného Skotska. V těchto dnech do českých kin přichází nový dobrodružný fantasy animák o odvážné rusovlásce Meridě. Americký film Brave (statečná), v českém nepříliš...