Finále Tváře roku se letos uskutečnilo již po devatenácté. Vítězi se stali Monika Melčáková a Jan Petr Laštůvka

Finále Tváře roku se letos uskutečnilo již po devatenácté. Vítězi se stali Monika Melčáková a Jan Petr Laštůvka

Tisk

Tvar perexVe středu se letos již po devatenácté konalo na terase luxusního Fashion Clubu v OD Kotva finále prestižní soutěže Tvář roku 2019. Vítězi se stali Monika Melčáková a Jan Petr Laštůvka. Druhé místo ženské Tváře získala Kateřina Jelínková, ovšem za mužské pokolení skončili na druhém místě hned tři finalisté, a tak o obsazení této příčky rozhodlo publikum.

 

Letošní finále 19. ročníku Tváře roku 2019 se uskutečnilo na střešní terase luxusního Fashion Clubu v OD Kotva. Ačkoliv pořadatelé Josef Čermák (Narimodels), Yvonne Mueller (T-MODELS) a moderátor, herec a podnikatel Michal Šeda, počítali s mokrou variantou, počasí se umoudřilo, a tak mohl proběhnout finálový boj mezi finalistkami a finalisty při západu slunce nad stověžatou Prahou.

Tvar 2

Finálový večer soutěže Tvář roku 2019, který moderovala Eliška Trokanová, začal v 18 hodin přehlídkou 8 finalistek a 8 finalistů volnočasového oblečení, následovalo pěvecké vystoupení zpěvačky Katie Kei, po kterém se finalisté předvedli ve spodním prádle. Mikrofonu se poté ujala Natálka Grossová, která publikum okouzlila svým zpěvem. Jak už to u podobných soutěží bývá, ani zde nechyběly volné disciplíny a po dalším hudebním vystoupení i přehlídka společenského oblečení.  

Tvar 3

Mezitím, co 14členná porota složena z partnerů a ze známých tváří, jako například zpěvák Jan Kopečný, Anife Hassan Vyskočilová, herečka a zpěvačka Eva Burešová, moderátor Petr Vojnar, Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová, dýdžejka Andrea Pomeje, bodovala a pořadatelé sčítali body, publiku zazpíval Jaroslav Parči.

Tvar 1


Vyvrcholením večera bylo vyhlášení vítězů. Ženskou Tváří roku 2019 se stala Monika Melčáková, mužskou Tváří roku 2019 se stal Jan Petr Laštůvka. Na druhém místě skončila za ženy Kateřina Jelínková. Druhou příčku za muže obsadili hned tři finalisté se stejným počtem bodů, a tak o vítězi rozhodlo publikum – titul získal Jiří Kubeš.

Tvar 4


Pořadatelé všem vítězům gratulují a slibují, že příští ročník, na kterém již začínají pracovat, bude pro oko diváka ještě záživnější.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Vlastní nakladatelství znamená pro autora svobodu,“ myslí si spisovatelka Markéta Harasimová. Co ji přivedlo ke psaní a jak si vybírá náměty svých románů?

Harasimova perexMarkétu Harasimovou asi není třeba představovat. Tato úspěšná autorka napsala již 32 knih, z nichž dvě nejnovější – Gaslighter a Kudlanka – vyšly v minulém roce. Nahlédněte do jejího spisovatelského světa a zjistěte, co se ukrývá za obálka...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Na zlínském Majálesu létaly vzduchem boty

majales 200Den po Velikonocích patřil ve Zlíně Majálesu, který se tak stal prvním Majálesem v České republice. Zda to byl dobrý nebo špatný krok vidí asi každý jinak, ale party to byla skvělá.

...

Literatura

Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie

oddanostDidier Drogba, velký fotbalista, sportovní superstar, sportovec s obrovskou vůlí, ale i člověk s obrovským srdcem. To všechno se můžete dočíst v knize „Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie“.

 

Divadlo

Zlínské divadlo součástí celosvětového unikátního projektu na podporu Běloruska

Urazeni200Městské divadlo Zlín se jako první v České republice zapojí do scénických čtení současné běloruské hry Uražení. Bělo/R/usko. Akce je součástí celosvětového projektu Insulted. Belarus(sia) Worldwide Readings. Jde o vyjádření podpory a sounáležitosti...

Film

Do dávných tajemství není radno vstupovat

ztracena branaS policejním komisařem (Jiří Dvořák) a jeho kolegyní (Anna Geislerová) jsme se setkali už v Ďáblově bibli, kde společně s odborníkem na náboženství (Ivan Trojan) řešili s...