Rok podle Dary. Praktický diář na rok 2023

Rok podle Dary. Praktický diář na rok 2023

Tisk

rok podle dary perexDiář známé zpěvačky Dary Rolins je na trhu již stálicí. Každý rok udává trendy a překvapuje. A jinak tomu není ani letos. Rok podle Dary 2023 je sedmým diářem, číslo sedm má svůj magický význam. Je synonymem čtyřlístku, číslem úspěchu, vítězství a v mnoha civilizacích je považováno za šťastné číslo s velkou energií. Nechte se v následujícím roce inspirovat texty či zajímavými recepty, aby vaše dny byly co nejpestřejší. 

Diář pro rok 2023 má velký význam i pro samotnou Daru. Dočkal se zcela nové grafické úpravy se zachováním základních prvků, na které byli fanoušci zvyklí. Kromě ročního kalendária přináší i motivační texty, jak najít ve svém životě rovnováhu a harmonii, jak získat energii a přitáhnout do svých životů radost a spokojenost. Těšit se můžete na atraktivní fotky Dary a tentokrát sedm hříšně dobrých sladkých receptů. V zadní kapse na vás čeká malý dárek a pak ji můžete využít na různé drobnosti.

rok podle Dary foto

Dara Rolins stojí také za značkou VERMI by DARA, pro niž vybírá to nejlepší. Zde si také můžete diář objednat. K dispozici je v češtině i slovenštině a také ve dvou formátech. Menší je vhodný do kabelky, větší zase nabízí více prostoru pro poznámky a každodenní zápisky. 

rok podle dary

Diář 2023: Rok podle Dary - velký

Rok podle Dary maly

Diář 2023: Rok podle Dary - malý

Vydalo nakladatelství Esence (Euromedia Group a.s.)

A jelikož se může stát, že diář na uvedených odkazech již nebude dostupný, vyzkoušejte v případě zájmu ještě například KNIHCENTRUM.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Libor Pešl: „Reakce děti i rodičů při testování Kouzelného čtení nám dodávaly optimismus“

albi kouzelne cteni 200Společnost Albi nedávno přinesla na trh projekt Kouzelné čtení, se kterým jsme vás na našem webu už seznámili. Jde o knihy, k jejichž čtení je potřeba elektronické tužky. Ta dokáže pomocí speciálních senzorů číst a vydávat r...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Adaptační strategie ke klimatickým změnám na Praze 12 vychází z historie území

strategie perexRada MČ Praha 12 schválila na svém jednání dne 22. února 2021 Adaptační strategii ke klimatickým změnám na Praze 12. Strategie navrhla řadu opatření, která mají snížit zranitelnost MČ Prahy 12 vůči projevům klimatické změny.

Z archivu...


Literatura

Stylové čtení na léto trávené nejen ve městě

200 carrieNe každý se o prázdninách plně věnuje nicnedělání. Někteří využívají dva měsíce volna pro splnění svých snů. A přesně takovou strategii zvolila hrdinka knihy Léto ve městě.

...

Divadlo

Divadelní hra „Spoutaný trávou“ zve děti i dospělé na originální loutky i stínohru

Spoutany travou 200Vyprávění nahého mnicha, císaře, generála a slona o životě, smrti i drobném hmyzu. Divadelní odpočinutí od světového chaosu s křehkými kovovými loutkami, zvuky a stíny. Již toto úvodní motto nastiňuje charakter divadelní hry „Spout...

Film

Nepohodlné masakry

foto k filmu perexVe čtvrtek 30. listopadu tohoto roku jsem se v Berlíně zúčastnila premiéry filmu ZER tureckého režiséra s kurdskými kořeny Kazima Öze. Během 110 minut filmu jsem střídavě zatajovala dech, plakala a smála s...