Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Tisk

naked dogs 200Víkend bezsrtých plemen psů se koná v krásné oblasti Železných hor u přehrady Seč v areálu autokempu v termínu 10.-12.6. Akce je určená nejen pro majitele psích naháčů, ale i pro ty, co je chtějí poznat. Můžete se těšit na spoustu zábavy s psími i lidskými přáteli.

 

Součástí programu je užitečný workshop od Viento První pomoc psa, který by měl být základem každého zodpovědného majitele psa.

Bude možnost vyzkoušet si báječný sport, který můžete v létě dělat se svým psem a to paddleboarding. Zapůjčení paddleboardů a lekci nám zajistí odborník v této disciplíně Lukáš Uncajtík.

Akce je nezisková, pořadatelé vybírají pouze příspěvek na program. Každý z účastníků dostane dárečky a nikdo neodejde s prázdnou. „Díky štědrým sponzorům se mohou návštěvníci radovat z krásných cen a tomboly, jejíž výtěžek pomůže těm, kteří neměli takové štěstí – pejskům o které pečují dobří lide z organizace Psí senioři v nouzi,“ dodává Renata Horová z I love naked.

naked dogs

Spolek Dovedeme z.s. dlouhodobě vede kurzy a mezigenerační setkání na Chodovské tvrzi (Praha 11) a zároveň pořádá sezónní procházky bezsrstých plemen psů (I love naked). První procházka proběhla v roce 2018.

Každý rok pořádají minimálně čtyři akce pro milovníky bezsrstých plemen psů. V roce 2020 se jim na akci Meet dog podařilo zapsat nový rekord ve spolupráci s agenturou Dobrý den, Pelhřimov: Nejvíce jedinců bezsrstých plemen psů na jednom místě. „Naše procházky navštěvují nejen majitelé bezsrstých psů, jejich obdivovatelé, ale také rodiny s dětmi. Naším cílem je vytvoření přátelského prostředí pro všechny, kdo chtějí pejsky poznat i pro ty co je mají,“ doplňuje Renata Horová.

naked dogs logo

Více informací:

https://www.ilovenaked.cz/

https://www.facebook.com/Ilovenaked/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Peter Nagy: Vždy som chcel byť pesničkár

Nagy perexV rámci stého výročia Slovenského ochranného zväzu autorského sme spravili pre našu redakciu rozhovor so spevákom, skladateľom, textárom, producentom a fotografom Petrom Nagyom.

 

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Vinař roku aneb je to Znojmo Znovín!

vinar rokuPrestižní vinařská událost Makro Vinař roku 2012 již zná od 23. srpna 2012 své vítěze. Titul získal Znovín Znojmo se sídlem v Šatově (cenu převzal ing. Pavel Vajčner), na druhém místě se umístil ...

Z archivu...


Literatura

Fanouškovství i historie nejúspěšnějšího českého klubu

Fotbalová škvára 200Úspěšný český autor Ota Kars přichází s dalším dílem, které se tentokrát věnuje jeho vášni pro fotbal. Fotbalová škvára je další knihou vydanou ke 130. výročí od založení letenského klubu. Popisuje jeho historii tak trochu j...

Divadlo

Gazdova krv vás dostane korektními i nekorektními vtipy

altDivadelní festival Střetnutí Stretnutie zahájila hra Gazdova krv, ve které excelovala tvář festivalu Szidi Tobias a nejen ona.

 

...

Film

Přehlídka španělsky mluvených filmů začala v Praze a skončí v Hradci Králové

La pelicula perexJako každoročně se i letos v druhé půli února vynořila LA PELÍCULA, přehlídka španělských mluvených filmů (película = film), což obnáší díla nejen ze Španělska, ale i ze španělsky mluvících zemí americkýc...