Pokusila se utéct před svou minulostí. Nakonec jí vběhla přímo do náručí

Pokusila se utéct před svou minulostí. Nakonec jí vběhla přímo do náručí

Tisk

Posledni lzi perexJenna Masonová má dokonalý život. Je úspěšnou animátorkou. Bydlí v nádherném domku u pláže. Má milovaného syna Joshe, který po ní zdědil umělecké nadání. Její okolí nemá ani nejmenší tušení, že kdysi byla někým úplně jiným. Lily Carsonovou, mladou matkou utíkající pred tajemstvím, které se nikdo nikdy nesmí dozvědět.

Po letech nekonečného stěhování Jenna vyslyší synovu prosbu a usadí se. Josh touží po normálním životě, ve kterém mají místo kamarádi i jistá stabilita. Jenna samu sebe přesvědčí, že už jim nehrozí žádné nebezpečí. Naneštěstí však jeden ambiciózní reportér zjistí, kdo Jenna je, a přivede k ní odcizeného otce. Zoufalá Jenna se rozhodne pro další útěk, ale její syn zmizí. Rozhodne se proto vyhledat člověka, o kterém si myslela, že ho už nikdy neuvidí: Joshova otce. Dokážou najít svého syna?

Novinka od autorky bestsellerů
Knihu Poslední lži, která navazuje na román Poslední slova, napsala americká spisovatelka Kerry Lonsdale. Ta je autorkou bestsellerů Všechny vlny oceánu a série Všechno, co máme (Všechno, co máme, Všechno, co jsme opustili, Všechno, co dáme). Její díla byla přeložena do více než sedmadvaceti jazyků. S manželem a dvěma dětmi žije v severní Kalifornii.

Co mohou způsobit stará tajemství?
Dramatický příběh sourozenců Carsonových pokračuje a tentokrát se věnuje Lily, jejíž dramatický osud byl nastíněn už v prvním díle této rodinné ságy. Tentokrát se ale dozvíte mnohem více podrobností a zjistíte, jak všechno, co se odehrálo, vnímala ona. Nečetli jste první díl série? Nevadí, tuto knihu lze číst i samostatně. Pokud děj předešlé knihy znáte, je dost možné, že vás Poslední lži nebudou tolik bavit, protože už od začátku budete vědět, jak to dopadne.

Tajemství, které se odhalí až na konci, nemusí všem čtenářům připadat nijak hrozné, ale pro život Lily mělo fatální následky. Lží, zrada, podvody, odpuštění... to všechno ji navždy poznamenalo a změnilo. Její pocity jsou velmi dobře vykresleny, a tak se s ní snadno ztotožníte. Její cesta ale není snadná. Je plná překvapivých zvratů, které nelze předvídat a které zaskočí nejen ji samotnou, ale i čtenáře. Tato sága o jedné komplikované rodině má všechno, co od podobných příběhů očekáváte, a tak je pro milovníky tohoto žánru rozhodně skvělou volbou.

Posledni lzi

POSLEDNÍ LŽI
Autorka: Kerry Lonsdale
Originální název: No More Lies
Překlad: Petra Florianová
Žánr: thriller
Vydáno: Ikar, 2023
Počet stran: 360

Hodnocení: 80 %

www.knizniklub.cz/knihy/593907-posledni-lzi.html


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Na začátku bylo slovo…Platí to i pro cizince v novém prostředí,“ říká Oksana Moiseniuk ze spolku Můžeš Mluvit Česky.

oksana 200Přinášíme vám rozhovor s režisérkou a producentkou, majitelkou filmové produkce FENOMART a také Ukrajinkou dlouhodobě žijící v Česku Mgr. Oksanou Moiseniuk. Patří do týmu spolku Můžeš Mluvit Česky, o kterém nám řekla více.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Když YouTube pohltí celý váš život

pribehum o lasce 200Kniha Příběhům o lásce věřit zakázáno, která vyšla v nakladatelství Švarc a Šulc, má v anotaci hlášku Láska za časů YouTube. Této sociální sítě si v ní užijete do sytosti!

 

...

Literatura

„Jmenuji se Maryte a jsem katolička“ – slova, která mohou zachránit život

jmenujisemaryte perexNa začátku roku 1946 ve Východním Prusku vládnou tvrdou rukou vítězní Rusové. Berou si, co chtějí, a tyranizují původní německé obyvatelstvo. Malá Renata, její maminka, teta a sourozenci museli opustit hezký dům, kteří zabral...

Divadlo

Celebrity

Celebrity 200Představení Celebrity je spíše než hrou hořkou výpovědí o stavu dnešní doby, a to nejen života celebrit, chcete-li slavných osobností, ale i našich životů a toho, co vše jsme schopni obětovat v zájmu naší důležitosti.

Film

Comic-Con Prague 2022 odtajnil další hvězdné hosty: Hatie Hayridge, Tony Amendola a Cary-Hiroyuki Tagawa

comiccon 200Pořadatelé Comic-Con Prague 2022 prozradili další hvězdná jména, účast jim potvrdili herci Hatie Hayridge, Cary-Hiroyuki Tagawa nebo Tony Amendola, komiksový tvůrce James O'Barr a spisovatel Kevin J. Anderson. Třetí ročník festivalu popkultury pr...