Jak vydělat na internetu? Novinka z IFP Publishing vám to shrne!

Jak vydělat na internetu? Novinka z IFP Publishing vám to shrne!

Tisk

internet  perexMáte svůj sen? Chcete si vydělávat na vlastní pěst něčím, pro co hoří vaše srdce? Tak to máte půlku této praktické i motivační knihy za sebou. Nemáte-li úplně jasno, posaďte se soustředěně už k první stránce, protože autorce se podařilo tak důkladně probrat příjemnými i z lenosti vytahujícími otázkami lidskou psychiku, že rozhodně svoje „top výdělečné téma“ najdete.


I kdyby to tím skončilo, můžete si být jisti, že mít přehled o nízkoúdržbových příjmech se vyplatí. Snad už jen z důvodu všeobecného přehledu. A své téma, pro které vám zahoří srdce, můžete uplatnit třeba i jako zaměstnanci. 

Kniha je celkově motivační a navzdory prvotnímu názoru na pouhý název knihy (Jak s pomocí internetu vytvořit pravidelný příjem za 12 měsíců) ukazuje chytrou, trpělivou a neúnavnou práci na vybudování něčeho takového. Lhostejno, jestli budete prodávat originální šperky, poskytovat služby lidem či žít z poskytování prodeje zboží (affiliate). Všechno lze i kombinovat, v čemž spatřuji tu největší výhodu celé knihy. Dá vám mnohem obecnější nadhled nad tímto stylem podnikání.

IMG 20190612 122205

Dá vám poznat mnohé možnosti, které by vás samy od sebe nenapadly, obrovské množství potenciálních zákazníků skutečně můžete oslovit online.

A odradí vás od opakování starých chyb, které tu už stokrát byly – takže si značně urychlíte cestu k úspěchu.

12 měsíců k tomu, abyste se nenechali odradit

Autorka Serena Star-Leonard se v první části knihy snaží čtenáře dovést k jeho silným stránkám, k chuti své znalosti a dovednosti proměnit v nezávislý příjem a časově nám vytyčí zhruba rok. Doba dost dlouhá na to, aby se dala dobře naplánovat a dost dlouhá na to, abyste se dozvěděli, jestli jste kápli na to pravé. Ale za tu dobu nesmíte povolit. Nepočítejte s penězi bez práce, nepočítejte s rychlým zbohatnutím. Ve svém činění nemusíte být úspěšní, protože každý má jiný obor, každá země, každý kraj má jiný trh, na kterém pro vás může, ale také nemusí být místo. Ale pro svůj úspěch s touto knihou uděláte maximum, protože její největší devizu spatřuji v tom, že vám umožní nedělat zbytečné chyby a být efektivní. Výčet metod, jak prodat své nápady, je tu velký a každý si vybere, chvála také české redakci, která tam, kde bylo potřeba, přidala poznámky o situaci v ČR. Kniha má také českou podporu…

Česká podpora knihy: www.pravdielnyprijemonline.cz. Chcete-li se podívat na originál: www.retireyoung.com.au (heslo: passion99)

Takže nezbývá než se do toho pustit. Sebepoznání a sebeprezentace. Tak důležité v dnešním světě!

O autorce:

Serena Star-Leonard pracovala dlouhou dobu v práci, která ji neuspokojovala. Jednoho dne o lepším životě přestala snít a začala si ho sama tvořit. Vytvořila si online byznys, který jí umožňuje pracovat na něčem, co dělá opravdu ráda, a to kdykoliv a kdekoliv se jí zachce. Serena dala takzvanému odchodu na odpočinek novou náplň a zbavila ho věkové hranice. A vše, co k tomu potřebovala, bylo 12 měsíců a jeden velký sen.

internet (2)

Vydalo nakladatelství IFP Publishing, www.ifp-publishing.com, 2019


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Snažíme se pomáhat a udělat svět trochu lepším místem pro život

givt200Před nedávnem jsem se úplně náhodou seznámila se společností GIVT.cz. Ostatně, s přibývajícím věkem se mi potvrzuje, že nic se nestane náhodou a že různé skutečnosti mi zkříží cestu právě v tom okamžiku, kdy je jich zapotřebí.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Prokleté sestry aneb upírky na útěku

rise temnot proklete sestryDruhá v pořadí v úspěšné fantasy sérii Říše temnot americké spisovatelky L. J. Smithové je kniha Prokleté sestry, kterou na pulty českých knihkupectví přináší n...


Literatura

I v těch nejhorších časech v sobě lze nalézt jiskřičku života

Jiskra zivota perexKoncentrační tábor Mellern slouží jako odkladiště pro vězně, kteří už nejsou schopni žádné práce. V nelidských podmínkách tady přežívá dvanáct „veteránů“, kteří jsou obklopeni řadou nově příchozích zbídačených vězňů.

...

Divadlo

Švandovo divadlo uvede inscenaci Kabaret Winton. Dramatický příběh zachráněných dětí se tak dočká divadelního zpracování

winton 200Silný příběh dvou sester inspirovaný skutečnými osudy a dramatickými historickými událostmi slibuje divákům Švandova divadla inscenace Kabaret Winton. Na scénáři se podílela spisovatelka Kateřina Tučková a jeho spoluautorem je i Martin Františák, uměle...

Film

Jiskřivá dokumentární tvorba

CT perex 1Stejně jako podzimní listí, tak i letošní nabídka dokumentární tvorby bude na stanicích České televize hýřit barvami. Tvůrci přichystali téměř dvě desítky dokumentárních a publicistických projektů tykajících se přírody, historie či životního stylu, ...