STEEL PANTHER předvedou další žhavou show

STEEL PANTHER předvedou další žhavou show

Tisk

steelpanthers perexPánové, hlídejte si své slečny, slečny, hlídejte si své kalhotky, pokud nějaké máte, protože už tuto středu k nám do pražské Lucerny přijedou američtí glam rockoví STEEL PANTHER, a pokud vám toto jméno zatím nic neříká, tak se nemusíte zase až tak stydět.

 

 

Kapela se totiž minula obdobím. Pokud se podíváte na dnešní glam rockovou, někdy se používá označení hair nebo glam metalovou, scénu, pak zjistíte, že na světě dnes již moc kapel tohoto žánru není. Děkujme ale rockovému Bohu za to, že existují právě kapely jako STEEL PANTHER. Ti, po vzoru nezapomenutelných MÖTLEY CRÜE, se chopili moderního přístupu k tomuto druhu muziky. Samozřejmě, že nechybí alkohol ani pěkné, mnohdy spoře oděné, děvy, ale STEEL PANTHER si užívají svou tvorbu v celé svojí kráse. Nicméně někdy s pořádnou dávkou humoru a nadsázky, protože když se podíváte na text, například, písně Fat Girl (Thar She Blows), pak vám zaprvé dojde vzduch v plicích, zadruhé vás bude hrozně bolet břicho a zatřetí pochopíte, že kluci se zkrátka neberou tak vážně.

STEEL PANTHER už fungují na scéně přes deset let a stihli vydat tři alba – Hole Patrol (2003 – ještě jako METAL SHOP), Feel the Steel (2009), Balls Out (2011). Zanedlouho, někdy začátkem dubna, bychom se měli dočkat další řadovky All You Can Eat. Je jen otázkou, jestli tito draví psi z LA předvedou i nové kousky z této desky.

Zaručeně by ale neměly chybět klasické pecky jako: Death To All But Metal, Party All Day (Fuck All Night), 17 Girls In A Row, It Won’t Suck Itself nebo If You Really Really Love Me.

Slečny se mohou těšit na své idoly v podobě čtyř rytířů, kteří mašinérii jménem STEEL PANTHER tvoří. Jsou jimi zpěvák Michael Starr, kytarista Satchel, basák Lexxi Foxxx a bubeník Stix Zadinia. Pánové ale vůbec nemusí být smutní, protože zde bude určitě i mnoho jiných slečen k mání. Bude to zkrátka pravá nefalšovaná Roxy party all the way přesunutá z kalifornského pobřeží do stověžaté Prahy.

Takže pokud byste si chtěli připomenout éru glam metalu ze zlatých 80’s a zajímalo by vás, jak to vypadá teď ve 21. století, tak si je určitě nenechte ujít a doražte.

Nezapomeňte! 26. 2., Lucerna v Praze, holky, chlast, možná i něco víc... a STEEL PANTHER!

Uvidíme se tam! Čus bus.

steelpanthers

www.lucerna.musicbar.cz

Web kapely: http://www.steelpantherrocks.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Benešov

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Žena, která si ušila spacák, nasušila maso a vystoupala na osmitisícovku

Tyrkysova hora perexJsou lidé, kteří jsou poháněni obtížně vysvětlitelným nutkáním dobývat těžko dosažitelné mety, například vrcholky hor. Mezi takové patří i Dina Štěrbová, jedna z největších osobností světového horolezectví. Na svém kontě má ně...

Divadlo

Ježek a sněhulák aneb když zimní spánek nahradí hřejivé přátelství

jezek a snehulak 200Závěrečná sobota zlínského divadelního festivalu Setkání Stretnutie patří tradičně dětem, dětským představením a divadelnímu rodinnému pikniku. Letos počasí festivalu nepřálo a offprogram se nemohl odehrávat v š...

Film

Letní filmová škola startuje už po devětatřicáté

filmova skola 2V pátek 26. července se do Uherského Hradiště začnou sjíždět filmoví fandové, aby nasáli atmosféru pohyblivých obrázků dávných i těch nejsoučasnějších. Po devět dní, až do soboty 3. srpna, se tu budou moci oddávat kulturnímu obžerství...