Ke$ha rozdováděla pražskou SaSaZu

Ke$ha rozdováděla pražskou SaSaZu

Tisk

kesha perexAmerická popová zpěvačka Kesha Rose Sebertová (26) se minulý čtvrtek objevila v Praze, a to z jednoho jediného důvodu – aby předvedla další šílenou show pro své natěšené příznivce.

 

 

 

Bylo krátce po osmé hodině, když jsem spolu se svou kamarádkou a výtečnou fotografkou Jitkou Říhovou, fotící pro ireport.cz, vešel dovnitř areálu, kde se měl koncert odehrávat. Klub zářil všemi barvami, obsluha byla vlídná a příjemná. Nedočkavě jsme čekali, až někde spatříme blonďatou divu, abychom mohli ukořistit její fotku, popřípadě prohodit pár slov. Marně. Kesha byla totiž celou dobu v zákulisí, kde se nejspíš připravovala na své vystoupení. Čas nám tedy vyplnila slovenská bomba Mista a český rapper Raego. Pak ale konečně přišlo to, na co se všichni tak moc těšili. Světla pohasla a vzápětí popová hvězda způsobila u všech natěšené reakce svým příchodem. Ulítlá Kesha své fanoušky opravdu nešetřila. Nechyběl ani kouř, ani meče, stříkání šlehačky nebo vody do publika, a vrcholem pro mě byla ruční cirkulárka.

kesha1

Celé vystoupení se skládalo ze tří aktů. První akt byl provázen klasickým popovým stylem Keshi, druhý se změnil na úžasný rockový koncert, možná by zpěvačka měla uvažovat o změně stylu, protože si osobně myslím, že by jí to jen pomohlo, a třetí akt byl návratem ke kořenům. Za celé vystoupení Kesha i její hudební a taneční doprovod vystřídali nepřeberné množství kostýmů, chvílemi jsem si připadal, jako bych byl v cirkuse a ne na hudebním koncertě – ale to vše patří k charakteru samotné zpěvačky. Žádná show s ní není fádní nebo průměrná. Je to divočina, džungle, která vás vsákne dovnitř a vyplivne na poslední atrakci dezorientované, ale spokojené.

kesha mece

O celou akci se postarala Dominika Janigová, pracující pod záštitou hlavičky Fource Entertainment, která udělala vše, co bylo pro tuto show potřebné a všechny starosti s ní spojené ležely převážně na jejích bedrech. Nezbývá než dodat, že se na Keshu my všichni opět budeme do budoucna zase těšit, protože takovýchto vydařených akcí není nikdy dost.

Foto: Jitka Říhová


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Milan Macho: „Inspirací mně byl celý můj život a události, které naši generaci formovaly.“

Macho200Milan Macho se narodil v roce 1947 v Praze. Na Univerzitě Karlově získal doktorát filozofie. Převážnou část profesního života pracoval jako novinář: byl redaktorem Svobodného slova a Mladé fronty Dnes, šéfredaktorem časopisů Stadion a Hattrick. V současn...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Tři super knihy pro děti od Fragmentu

super fragment.pgNakladatelství FRAGMENT patří k deseti největším nakladatelům v České republice a mezi jeho stěžejní produkty patří knihy pro děti a mládež. A to nejen pohádky a příběhy, ale i populárně naučná literatura. Do této kategorie se řadí i t...

Divadlo

Igor Orozovič spolu se skladatelem Ivanem Acherem vypustil do světa jeden z prvních divadelních soundtracků

bezruky frantik200V Divadle pod Palmovkou se těší velké pozornosti diváků i odborných recenzentů černočerná komedie Bezruký Frantík, jejíž scénář napsali Tomáš Dianiška s Igorem Orozovičem. Inscenace dokonce získala letos na jaře nominaci v Cenách di...

Film

Nejlepší český film roku je podle kritiků PŘIŠLA V NOCI

prislavnoci perexPrávě vyhlášené Ceny české filmové kritiky opanovala černá komedie PŘIŠLA V NOCI. Komorní film autorského dua Jan Vejnar a Tomáš Pavlíček proměnil 3 z 5 nominací a od českých kritiček a kritiků si vysloužil ceny za nejlepší film, režii a ...