Sex, drogy a punk and rollers!

Sex, drogy a punk and rollers!

Tisk

altPišťák, Mejdlo, Yardis a Francek. Parta borců, co na koncertech nenechá jedinou sukni suchou, se odvážila totálně zdemolovat jeden z pokojů v jednom z nejdražších a nejluxusnějších hotelů přímo v centru Prahy. A to vše jen pro oči a uši svých věrných fanoušků a fanynek, když na konci dubna natáčeli svůj nový videoklip ke skladbě Groupie. Hotel Ambassador potkal zatím svoji nejhorší noční můru. Nesla název zakázanÝovoce.

 

Vše začíná na koncertě, kde kapela odvádí to, co umí nejlépe – nastartovat nohy na jejich koncertech. Vyhlídnou si sexy šťabajzny, limuzínou je odvezou do nádherného hotelu, kde začíná ta pravá a nefalšovaná pařba. Neopomenou k sobě přibrat ani krásnou recepční hotelu v podání Taťány Makarenko. Absinth, roztrhaný polštáře s peřím, poházený prachy na zemi a Štěpán s holkama v posteli. Přesně to vidí hlídač (Václav Upír Krejčí) na monitorech a začíná onanovat. Všechny perličky vám ale prozrazovat nebudu, ať se máte na co těšit.

zakazany ovoce klip 1

V hotelu se natáčelo téměř bez přestávky dvacet hodin. Při natáčení obtěžovala tvůrce policie, cizinci v hotelu si neustále stěžovali na rušení nočního klidu a podivný zápach, který se řinul chodbou, za nějž mohla směs chlastu a cigaretového kouře, ale celý štáb, včetně kapely, si únavu nebo nechuť nepřipouštěl a po celou dobu jel na plný obrátky, protože věděl, že výsledek bude stát za to. A taky, že jo! Původní námět na videoklip byl dokonce tak odvážný, volnomyšlenkářský a zběsilý, že musel být přepsán. A není se ani čemu divit, když původní námět vymyslel energický zpěvák bez zábran Johnny Pišto. Škoda, že se tento původní plán neuskutečnil. Bylo by zajímavé vidět tento videoklip v necenzurované verzi – třeba někdy v budoucnu… Všechno nakonec ale dobře dopadlo a nové dítko zakázanÝhoovoce na konci května spatřilo světlo světa. Jeho křest se konal v pražském Rock Café. Klip natáčel kameraman Petr Soukup, moje maličkost měla tu možnost jeho práci sledovat a dělat fotky z celého natáčení, a režírovala kontroverzní režisérka Ivanna Benešová.

zakazany ovoce klip 2

Co si pro nás asi kapela připraví příště? Taky jste zvědavý jako já?

Stačí vám to? Ne? Chcete víc? Tak neváhejte a podívejte se na celý klip, který si v této době užívá divácké přízně jak na televizních obrazovkách, tak na internetu.

Zdroj foto: archiv kapely


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lucie Bílá: „Dělám to, co cítím“

200rozČernobílé turné Lucie Bílé spěje do finále. Show plná pyrotechniky, nevídaných projekcí, kostýmů, ale i světlomalby Alexe Dowise a spousty tanečních vystoupení vyprodává haly v Čechách i na Slovensku aby rozehřála natěšené publikum. Jsem velmi ráda, že s...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Legenda The Beatles

TheBeatles perexKdo by je neznal – čtyři sympaťáci z Liverpoolu dobyli v šedesátých letech svět: promlouvali svými písněmi, stali se hvězdami snad ze dne na den. Fanynky je zbožňovaly, sály praskaly ve švech. Jejich písničky měly co říct tenkrát, mají co ř...

Divadlo

Přímý přenos derniéry představení Dejvického divadla Ucpanej systém uvidí fanoušci v kinech po celé ČR

ucpanej system200Nedosažitelné Dejvické divadlo mohou 19. dubna navštívit všichni, komu unikl boj o vstupenky na inscenaci tohoto legendárního a hereckými hvězdami protkaného souboru. Derniéra Ucpanýho systému, kde hlavní roli Boha ztvárňuje oblíbený Iv...

Film

Pro někoho životní styl, pro druhého experiment. Česká televize natáčí druhou sérii Osady

osada perexNatáčení komediálního seriálu Osada osvědčeného tandemu scenáristy Petra Kolečka a režiséra Radka Bajgara je opět v plném proudu. Poslední klapka druhé řady, čítající deset nových dílů, padne v říjnu. S na první pohled nesourodou komunitou chatařů, ...