Přímořský festival Sea Star rozšiřuje svůj program! Festival bude otevírat i český DJ

Přímořský festival Sea Star rozšiřuje svůj program! Festival bude otevírat i český DJ

Tisk

sea star200Ideálním startovním bodem Sea Star festivalu v Umagu se stane Welcome party, která se koná ve čtvrtek 18. května. Plnokrevný rave v mořské laguně Stella Maris s nezapomenutelnou atmosférou trvá vždy až do východu slunce a pro české fanoušky nabízí ještě o důvod více vyrazit na festival právě už ve čtvrtek. Vystoupí na ní totiž česká vycházející DJ star V III T O, kterého doplní řada dalších skvělých interpretů jako SMT#nG, Marcel, Aldo Morro, Pablo Panda nebo Recep.

 

Sea Star festival se oficiálně vrací se svou čtyřdenní (2+2) formulí, přičemž druhá a třetí noc, v pátek 19. a v sobotu 20. května, přinesou festival v plné síle v čele s legendárními The Prodigy, Robinem Schulzem a celou řadou jmen, mezi nimiž nechybí Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle a mnoho dalších!

Vedle zahajovací Welcome party ve čtvrtek 18. května nabídli organizátoři další rozšíření festivalu a to o tradiční Closing party, která zakončí v neděli 21. května jubilejní pátý ročník festivalu Sea Star sety Bronskiho, Iana F, Marina Biočiće a Marcela.

Pátečnímu programu vévodí jeden z největších světových hitmakerů Robin Schulz spolu s Mahmutem Orhanem, trapovými hvězdami Senidah a Hiljson Mandelou, vynikajícími b2b sety, v nichž se představí Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe a Tim Urbanya & Alessio a řada dalších.

V sobotu se na Tesla Main Stage představí electro-punková legenda The Prodigy, techno hvězda Indira Paganotto, to nejlepší z regionálního trapu včetně jmen jako Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače a mnoha dalších.

Welcome party 18. května bude patřit českému DJ VIITOvi a dalším skvělým DJs. Na Closing party 21. května vystoupí Bronski, Ian F. nebo Marin Biočić.

sea star1

Limitovaný počet vstupenek na festival je v prodeji za zvýhodněnou cenu 54 €. V nabídce jsou také jednodenní vstupenky za 39 €, spolu s VIP Gold a Onstage Experience VIP vstupenkami, z nichž poslední umožňují vstup na hlavní pódium. V platnosti je také oblíbená prodejní akce "Kup 4, získej 5", která umožňuje fanouškům Sea Star zakoupit pět vstupenek na festival za cenu čtyř! Veškeré informace jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách festivalu.

Star Festival je součástí rodiny festivalů EXIT a v loňském roce se konal poprvé po dvouleté pauze. Od svého vzniku v roce 2017 se na festivalu představilo více než 100 mezinárodních a regionálních interpretů, včetně superhvězd jako Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Sven Vath, Hurts, Paul van Dyk, Ofenbach a řady dalších. Pátý ročník Sea Star, který zahájí festivalovou a letní sezónu, přiveze 19. a 20. května do Stella Maris Resortu Plava Laguna v Umagu super silný line-up a koncerty proběhnou na čtyřech scénách – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves a Silent Octopus.

sea star2

Letošní ročník Sea Star festivalu opět zahájí festivalovou a letní sezónu na chorvatském pobřeží! Koná se ve městě Umag, nejzápadnějším městě chorvatského pobřeží se středomořským podnebím a úzkými křivolakými uličkami, které je jednou z nejznámějších turistických destinací na Istrii. Od slovinských hranic je vzdálen pouhých 12 km a od italských 35 km. Festival se koná v krásném letovisku Stella Maris v chorvatském Umagu a jeho kapacita je přibližně 20-25 000 návštěvníků.

Letošní ročník festivalu Sea Star se uskuteční za podpory Chorvatského turistického sdružení, Istrijské župy, města Umag, Turistického sdružení města Umag, Turistického sdružení Istrijské župy a Plava Laguna.

sea star3

Sea Star Festival
18.-21. května 2023, Umag Chorvatsko
Vstupenku si můžete pořídit na webových stránkách Sea Star Festivalu

Více informací: www.seastarfestival.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Píšu většinou o tom, co se děje mně, nebo lidem v mém okolí

Natálie Kocábová - foto ČTKPSvoji první povídku napsala v osmi letech a již tehdy si uvědomila, že psaní je jejím posláním. První básnickou sbírku vydala v osmnácti letech a v devatenácti první knihu. Na svém kontě má přes...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Křest knihy Já a pan Darcy pod taktovkou Ondřejů

altVe středu 25. dubna se v kulturním centru Písecká brána uskutečnil křest knihy jedné z nejpopulárnějších světových autorek románů pro ženy současnosti. Alexandra Potter vydává u nás své druhé dílo s názvem Já a pan Darcy. ...

Divadlo

Sindibád mořeplavec na prknech Divadla Scéna ve Zlíně už 27. října!

200divPříběh provoněný exotikou a orientem, plný humoru a napětí, na motivy Pohádek z tisíce a jedné noci. Mořeplavec Sindibád v něm musí čelit lesní divoženě Jamambě, obřímu ptáku Ruchovi, zrádným kamarádům... a aby získal dívku svého srdce, musí přemoci krále ...

Film

Navždy tvá. Začalo natáčení třetí řady minisérie Iveta

ivet perexV budově Městského soudu v Praze tento víkend odstartovalo natáčení závěrečné řady životopisné minisérie a Voyo Originálu Iveta. Jako první se tvůrci, v čele s režisérem a scenáristou Michalem Samirem, zaměřili na probíhající soudní spor právních z...