Světová hvězda Robin Schulz přiveze na festival Sea Star své megahity

Světová hvězda Robin Schulz přiveze na festival Sea Star své megahity

Tisk

sea star 200Světová hudební superstar, německý DJ a producent Robin Schulz je novým headlinerem pátého, jubilejního ročníku Sea Star Festivalu! Poslední dekádu světové popové scény si bez tvůrce desítek hitů, které si na streamovacích službách poslechlo více než 10 miliard uživatelů, nelze představit! K festivalovému line-upu se přidává i další skvělý interpret, houseový mistr Mahmut Orhan.



Oba se připojují k již dříve oznámeným headlinerům, electro punkovým legendám The Prodigy a vycházející techno hvězdě Indiře Paganotto. Zahajují tak sérii oznámení, která doplní kompletní program prvního velkého festivalu sezóny. Aktuální cena festivalových vstupenek bude platit do 10. března.

S více než 450 oceněními ve 30 zemích je německý DJ, producent a hitmaker Robin Schulz absolutní megastar elektronické scény! S hitovými remixy "Waves" a "Prayer in C" si podmanil celosvětové publikum a zahájil svůj raketový vzestup na světové hudební scéně. Šest let po sobě byl v žebříčku DJ Magazine Top 100 DJs, každoročním seznamu nejvýznamnějších světových DJs, získal také nominaci na Grammy a spolupracoval s hvězdami jako David Guetta, Cheat Codes nebo James Blunt. Od loňského roku je součástí prestižního klubu "One Billion Stream" na Spotify, neboť jeho singl "Sugar" překročil na zmíněné platformě jednu miliardu streamů. Schulzovo vystoupení na jubilejním pátém ročníku Sea Star znamená jeho návrat na festivalové pódium v Umagu, kde poprvé vystoupil v roce 2018 a předvedl jeden z nejpamátnějších setů.

Istanbulský DJ a producent Mahmut Orhan se také vrací na festivalové pódium v Umagu, kde poprvé vystoupil v roce 2019. Jako jeden z nejnadějnějších interpretů taneční hudby posledních let se stal povinným jménem na předních světových festivalech. Již dříve bylo potvrzeno, že jubilejní pátý ročník Sea Star bude na hlavním pódiu hostit hudební velikány The Prodigy. Kromě nich bylo již dříve oznámeno, že v Umagu premiérově vystoupí královna žánru psytechno a jedno z největších nových jmen světové elektronické scény - Indira Paganotto.

S novými posilami v line-upu se magické prostředí laguny Stella Maris stane tím místem, kde bude 19. a 20. května zahájena nová festivalová a turistická sezóna. Loňský čtvrtý ročník Sea Star se stal dějištěm prvního velkého festivalového setkání v Chorvatsku po dvou a půl leté přestávce a podle oficiálních údajů byl loňský Sea Star druhým nejnavštěvovanějším festivalem v Chorvatsku!

sea star1

Aktuální ceny vstupenek platí do 10. března

Sea Star letos vane silný vítr do zad, neboť se již vyprodalo všech 5 000 Super Early-bird vstupenek. Aktuální vlna vstupenek za předprodejní cenu 45 € bude v prodeji pouze do 10. března! VIP Gold a Ultimate Experience VIP vstupenky spolu s kempem jsou k dispozici na oficiálních stránkách festivalu.

Sea Star Festival

Festival Sea Star se koná každý rok v květnu na krásné pláži letoviska Stella Maris v chorvatském Umagu. Dechberoucí západy slunce v kombinaci s tyrkysovou vodou laguny dělají ze Stella Maris ideální místo pro zahájení festivalového léta a zároveň pro vytvoření celoživotních vzpomínek s přáteli! Za dobu existence se Sea Star festivalu představiliy hvězdy jako Wu-Tang Clan, Meduza, Hurts nebo Fat Boy Slim.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Originální kapela The Yellow Socks tvoří vlastní songy ve stylu 50. let

The Yellow SocksMilan Cyrus hraje nestárnoucí hity. Nezajímá ho moderní hudba, ale evergreeny. Se svou kapelou The Yellow Socks tvoří vlastní songy ve stylu 50. let a vystupují v kostýmech, které evokují tehdejší dobu. Co na sebe te...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Já, smrt = zdařilá česká young adult

ja smrt200V nakladatelství Cosmopolis vyšla další kniha mladého autora Aleše Novotného, young adult thriller Já, smrt.

 

...

Divadlo

Blood, Tears and Gold

blood tears and gold200Druhý únorový víkend byl pro experimentální prostor NoD ve znamení premiéry velice očekávaného projektu Blood, Tears and Gold. Autorská prvotina studenta scénografie pražského DAMU J...

Film

Best of DAFilms 2023: Nejlepší hrané a dokumentární filmy uvedené letos online

BestofDAF 23Streamovací portál DAFilms uvádí svůj tradiční předvánoční program Best of DAFilms. Jeho kurátoři vybrali TOP 25 z českých i zahraničních snímků, které dafilms.cz uvedl v roce 2023. Do výběru se dostaly divácky nejsl...