Kapela HARD BALLS měla vždy jasný směr. Hrát pořádný rock´n´roll!

Kapela HARD BALLS měla vždy jasný směr. Hrát pořádný rock´n´roll!

Tisk

Hard Balls200AC/DC, Airbourne, Metallica, Doga, The Rolling Stones, Motorhead jsou jejimi vzory.

 

 

Kapela HARD BALLS čerpá inspiraci z podsvětí rock ‚n‘ rollu. „Nezabýváme se globálními ani politickými problémy a ani nehledejte v našich skladbách nějaký hlubší význam. Hrajeme o tom o čem má být pořádný rock ´n‘ roll, což si dokážete jistě domyslet,“ říká zpěvák a kytarista Vít Dorazil a dodává, že 15. 9. 2022 vyšlo jejich album BLACKOUT.

Album nahráli už v roce 2020 a tento rok mělo jít ven. Avšak všichni víme, co následovalo - lockdown a tím se vše zbrzdilo o dva roky. „Když jsme pak vystupovali na Masters Of Rock 2022 tak jsme se tam potkali s chlápkem, který nám dokázal domluvit vydání alba ve spolupráci se Supraphonline," doplňuje dále Vít Dorazil. Všechno zlé je tedy k něčemu dobré, takže teď je album venku, a to nejen na fyzických nosičích ale také na všech streamovacích platformách.

Křest desky se uskuteční 15.10. v klubu Galerka na náměstí města Nový Jičín. Ke kapele se přidají i dřívější členové kapely a jako kmotra, předsedkyně oficiálního českého fanklubu.


Hard Balls
Více informací:

Facebook: https://www.facebook.com/HARDBALLScz
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC77OulXdQEkqwe-fhvdNpfQ
Web: https://hardballs.cz/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/677qOYAhXgN404rZnPelvE
Apple Music: https://music.apple.com/at/artist/hard-balls/1641998255
YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_natasDzJucO8d7fmUyH0jlQU6ifuZ8k6w


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Olga Sommerová: Odmítat dennodenně diskriminaci ženského pohlaví…

Olga Sommerova200Touha po svobodě znamená mimo jiné odmítnout každodenními činy a postoji diskriminaci ženského pohlaví, které v naší společnosti bohužel stále trvá. Ve faktických podmínkách, to jest v zákonech, které umožní ženě, aby vychovávala dět...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Moderní česká literatura? Střídavá péče pro Kukačku

stridava pece200V květnu 2016 vydala Mladá fronta novou knihu známému českému spisovateli Pavlu Bryczovi. Jde o knížku Střídavá péče pro Kukačku o soužití lidí, rozvodu a hlavně hledání pravdy. Podle popisky se jedná o škatulku detektivn...

Divadlo

Kam vlastně patří Mauglí? Dojemný příběh v Divadle Kalich.

maugliNedělní odpoledne jsem strávila se synem vskutku nevšedně. Zlákal nás muzikál Mauglí, který ve svém repertoáru nabízí Divadlo Kalich v Jungmannově ulici, v Praze 1. Na odpolední představení chodí převážná většina dětských ...

Film

Z Paříže do Paříze bez dokladů a bez peněz

z-parize-do-parize-4Bratři Maurice a Joseph jsou kluci. Jednomu z nich je deset, druhému dvanáct a bydlí v Paříži, kde mají příležitostí pro svá klukovská dobrodružství více než dost. Jednoho dne se ale všechno změní – maminka jim musí na kabát při...