Prague Summer Festival ohlašuje The Offspring a Little Big

Prague Summer Festival ohlašuje The Offspring a Little Big

Tisk

prague summer festival 200Nová pražská hudební série Prague Summer Festival nabídne v červnu a červenci tohoto roku v A-parku Ledárny Braník koncerty českých a zahraničních hvězd. Vystoupí ostrovní metalcorové hvězdy Bring Me the Horizon, americká rocková legenda Foreigner, organizátoři nově ohlašují The Offspring a Little BIG.

 

Stačilo pár let, aby se z klubové kapely Little BIG, založené roku 2013 v ruském Sankt - Petěrburgu, stala hvězda vyprodávající haly. Čtveřice umí rozvířit stojaté vody, koktejl absurdity, šílenství a recese míchá v rytmu techna, hip-hopu, r’n’b, EDM a nejrůznějších samplů. Že v bizarnostech a trefování se do ruských národních stereotypů rozhodně nehodlají ubrat potvrzuje aktuální pětipísňové EP Go, Bananas! vydané na podzim minulého roku. V Praze vystoupí 5. června.

Multiplatinoví The Offspring zahrají v Braníku 2. července. Tvůrci nezapomenutelných hitů jako "Bad Habit", "Gotta Get Away", "Why Don't You Get a Job?" nebo "Pretty Fly (For a White Guy)”. Jejich hudba zní z mnoha filmů i videoher, kapela se navíc dala slyšet, že se chystá brzké vydání nového, v pořadí již desátého alba, na kterém opět pracují s producentem Bobem Rockem (Metallica, Bon Jovi, Aerosmith aj.).

Prague Summer Festival
Kde: A-park Ledárny Braník
Vstupenky:

BMTH https://goout.net/cs/koncerty/bring-me-the-horizon/cyicf/+cljvo/
Foreigner https://goout.net/cs/koncerty/foreigner/qyicf/+gljvo/
Little BIG https://goout.net/cs/koncerty/little-big/chiif/+loiop/
The Offspring https://goout.net/cs/koncerty/the-offspring/onbif/+bjwnp/

prague summer festival

Více informací: facebook.com/praguesummerfestival

praguesummerfestival.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nemám rád rozhovory, říká spisovatel Peter Stoličný

A Foto Stoličný

 Žurnalista, dramaturg a spisovatel doc. Mgr. Peter Stoličný, ArtD. napsal spoustu knih pro děti. Občas obdaří svým příspěvkem i magazín Kultura 21. Přečtěte si, co na sebe...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Bang! Bang! Motherfucker!

100 naboju 200100 nábojů: Posmrtné blues je dalším zářezem na pažbě Briana Azzarella, který se v mých očích v posledních měsících dostává blíž a blíž k výšinám komiksových tvůrců. Brian napsal další skvělý scénář o osude...

Divadlo

Nabarvené ptáče představilo první díl s názvem Bastard
ImagePalissimo Company uvedlo 7. a 8. února v divadle Archa reprízu kontroverzního tanečního představení z trilogie Nabarvené ptáče jeho první část s názvem Bastard. Že se jedná o skrze neotřelé a velmi poeticky zaměřené...

Film

Duna: Lynchova óda na prostor

lynch 200Pokud filmový fanoušek uslyší nebo přečte jméno David Lynch, zcela jistě ho to nenechá chladným. Ať už jsou emoce z jakéhokoli bodu celého spektra, tak vždy tam jsou, protože jméno tohoto svérázného režiséra snad ani nedokáže emoce nevyvolat. A pok...