Písničky o zvířátkách pro děti

Písničky o zvířátkách pro děti

Tisk

Písničky o zvířátkách pro dětiSpolečnost Albatros Media a konkrétně nakladatelství Edika přichází s kouzelnou zvukovou knížkou pro děti. Knížka nese plně vystihující název „Písničky o zvířátkách pro děti“ a je určena pro ty nejmenší čtenáře.

 

Asi každý rodič by rád, aby jeho děti měly rády knížky. Protože z knížek se děti mohou hodně učit. Začíná to listováním, prohlížením, ukazováním, vyprávěním, až se děti díky knížkám dostanou ke čtení a obohacování své fantazie.

Tahle knížka má ale schopnost navíc. A to zvukovou. Po zmáčknutí označeného kolečka na každé dvoustránce, začne knížka přehrávat známou dětskou písničku o zvířátkách. A co je víc než spojení zvířátek a hudby? Tedy je velká pravděpodobnost, že tuhle knížku budou děti milovat. A může to být právě jedna z prvních knížek, kterou vašemu dítěti pořídíte a vytvoříte mu tak pozitivní vztah ke čtení do budoucna.

 Písničky o zvířátkách pro děti (3) 

Knížka Písničky o zvířátkách pro děti je z dílny společnosti Albatros Media, konkrétně nakladatelství Edika. Obsahuje část textu pěti známých českých písniček umístěných vždy na dvoustránce. Texty písniček jsou doplněny krásnými obrázky zvířátek, o kterých písničky zpívají, takže se v ní také můžete s dětmi učit, jak zvířátka dělají. Navíc každá dvoustránka obsahuje kouzelné tlačítko, po jehož zmáčknutí začne knížka hrát danou píseň.

Písničky o zvířátkách pro děti (5)Písničky o zvířátkách pro děti (6)  

A jaké že písničky o zvířátkách v knížce najdete? Třeba Komáři se ženili, Kočka leze dírou nebo naši nejoblíbenější, ke které si vždy s Rozálií i zatancujeme Pásla ovečky. Další tři už neprozradím, ať jste alespoň trochu překvapení.

  Písničky o zvířátkách pro děti (4)

Knížka má pevnější vazbu, tedy ji jen tak neponičí ani ty nejmenší neohrabané a sem tam i jídlem upatlané ručičky. Písmo je velké, takže dobře poslouží i v učení malým čtenářům. Já ji hodnotím velice kladně, protože od té doby, co přistála Róze na stole, ji nedala z ruky a písničky si přehrává i u svačinek.

 Písničky o zvířátkách pro děti (1) Písničky o zvířátkách pro děti (2)

Písničky o zvířátkách pro děti

Interpret: Zdeněk Král
Ilustrátor: Magdalena Takáčová
Počet stran: 10
Formát: 155x160 mm
Vazba: leporelo knížkové
Doporučený věk: 3+
Hodnocení: 100 %


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Těšíme se na Vánoce

200liteÚtlý sešit, jehož autor zůstal utajen, pokud jím není autor fotek Jiří Vyskočil, je určen dětem od 6 let, které se nemohou dočkat Vánoc, a jejich rodičům. Společně si mohou ukrátit čekání na Vánoce kreativní přípravou vánočních ozdob a prožít tak pohr...

Divadlo

Tragédie člověka, který neuměl říct NE

netrpelivost-srdce perexPoručík Anton Hofmiller (Petr Matyáš Cibulka) má jednu vlastnost, která mu občas nesmírně komplikuje život: neumí říkat ne. Když se spřátelí s nádhernou Ilonou (Romana Widenková), zdá se, že našel své štěstí.

<...

Film

Zjevení – když po vás jde to „z druhé strany“

zjeveni dvd 200Nejeden horor dává ponaučení, že není radno si zahrávat s tajemnými silami a s „druhou stranou“. Bohužel se však stále najdou tací, kteří si nedají říct a nedají. A takoví rozjíždí horor Zjevení.

...