Čím budu, až vyrostu? Velká kniha povolání

Čím budu, až vyrostu? Velká kniha povolání

Tisk

Čím budu až vyrostu (perex3)Velká obrázková knížka od nakladatelství Euromedia, která dává dětem široký prostor fantazírovat. Vždyť na každé dvojstránce se dá vymyslet tolik příběhů.

 

 

Čím budu, až vyrostu? Tuhle otázku si děti začínají pokládat už v útlém věku, často dřív, než oslaví 3. narozeniny. A právě tahle velká knížka jim dává možnost si to do té doby důkladně rozmyslet. Společně tu najdete i povolání, o kterých vaše dítko zatím netuší, že existují a vy máte možnost jim jednotlivá povolání pěkně vysvětlit a rozvinout jim obzory.

Knížka Čím budu až vyrostu? Velká kniha povolání od nakladatelství Euromedia představuje snad většinu možných povolání na krásných obrázcích překypující barvami, lidmi a rušným životem. Obrázky jsou doplněny kratičkými příběhy o povolání a lidech, kteří je vykonávají a drobnými zábavnými úkoly. Tyto příběhy i úkoly můžete společně s dětmi rozvinout nebo vmyslet zcela nové. Několik postav se navíc knížce objevuje na různých místech, najdete je?

 Čím budu až vyrostu (3) 

Knížka je doporučována od 3 let a souhlasím, že v tomto věku je dítě schopné říct, čím by rádo bylo, až vyroste nebo vyjmenovat několik druhů povolání a spojit si je s konkrétními činnostmi. Avšak knížka je velká a má tvrdé stránky, proto ji doporučuji k listování a vyprávění už dříve. Róze budou za 2 měsíce 2 roky a prohlížíme ji každý den. Krásně si v knížce uvolní ručičku při ukazování prstíkem a povídá mi k tomu svojí hatmatilkou své už teď vymyšlené příběhy. Taky mi v ní ukazuje všechny mámy, táty, dědy, babičky, kytičky, bagry, balony, auta, jednotlivá zvířátka a další věci, co už ví, jak se řeknou. Takže k procvičování slovní zásoby hned, jak se dítě pokouší ze sebe nějaká slůvka dostat je naprosto ideální. 

 Čím budu až vyrostu (2) 

 

Knížka Čím budu až vyrostu? Velká kniha povolání

Autor: Suessová Anne
Překlad: Bezděková Alena
Nakladatelství: Euromedia
Datum vydání: 09/2020
Počet stránek: 10
Vazba: pevná
Rozměry: 21,5 × 33 cm
Doporučený věk: 3+
Hodnocení: 100 %


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Když jsem tě viděla naposledy

kdyz jsem te videla naposledy 200V listopadu nás nakladatelství domino láká na napínavý thriller s názvem Když jsem tě viděla naposledy od sesterského dua píšícím pod pseudonymem Liv Constantine. Dáte knize šanci i vy?

Divadlo

Připravuje se nový, původní, český muzikál Doktor Faust

doktor faust200KVArt Production s.r.o. a Divadlo Na Maninách uvedou nový původní český muzikál Doktor Faust. Premiéra díla se uskuteční 16. září 2022 v pražském Divadle Na Maninách.

...

Film

Racek Jonathan Livingston: svoboda je cennější než cokoli jiného
ImageV úterý 6. března 2012 nabídne Česká televize všem zájemcům o emotivně hluboký zážitek snímek Racek Jonathan Livingston. Jeho příběh má u nás hluboké kořeny: před třemi desítkami let zaujal návštěvníky Lyry Pr...