Zjistěte, jak být šťastná a plná sil ve 21. století a najděte cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé

Zjistěte, jak být šťastná a plná sil ve 21. století a najděte cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé

Tisk

navrat-domu 200S knihou Návrat domů od Blanky Vun Kannon (a s chvilkami věnovanými sobě) se s lehkostí stanete tvůrkyní svého života — takového, po jakém v hloubi duše toužíte.

 

 

„Většinu z nás svazují limitující myšlenky a vzorce chování, které jsme si v průběhu života z nejrůznějších důvodů vytvořili. Návrat domů je cesta sebepřijetí. Je to proces postupného propuštění negativních představ o sobě samé a uvědomění si, že jste krásná, milovaná bytost,“ píše v úvodu knihy autorka Blanka Vun Kannon.

Kniha plná zásadních informací je darem pro každou ženu, která hledá v životě harmonii a rovnováhu. Najdete v ní lehce realizovatelné rady z oblasti třídění nepotřebných věcí podle zásad Feng Shui, vědomého utváření harmonického domova, hospodaření s osobní energií, posílení intuice a mnoho dalších. Každá z kapitol vás láskyplně povede domů, k sobě samé, do vašeho středu.

Knihu můžete vyhrát v naší soutěži: Vyhrajte motivační knihu nejen pro ženy

V obsahu knihy najdete první část nazvanou V proudu života, Šest klíčů k harmonickému životu a také informace o Čtyřech strážcích životní rovnováhy. Díky 33 inspirativním cvičením a dalším praktickým návodům objevíte svou vnitřní moudrost a začnete v souladu s ní vytvářet svůj domov i život.

navrat domu ukazka
Blanka Vun Kannon – pomáhá ženám najít ztracenou životní rovnováhu a objevit svou přirozenou kreativitu. Certifikovaná poradkyně Feng Shui a průvodkyně programem Šťastnější za 28 dní – Soul Coaching®. Ve své práci vychází z osobní zkušenosti vyhoření, která ji v 37 letech přiměla opustit funkci ředitelky v auditorské společnosti a najít novou životní cestu. Vliv domova na naše životy považuje za zcela zásadní. A to zejména pro ženy, protože máme k příbytku a věcem v něm daleko hlubší a emotivnější vztah, než zpravidla mají muži. I proto napsala knihu Návrat domů – knihu pro každou moderní ženu, která hledá v životě harmonii, naplnění a rovnováhu.

navrat domu autorka

Podle Dany-Sofie Šlancarové, zakladatelky projektu Cyklická žena®, spoluautorky knihy Návod na ženy a majitelky nakladatelství OSULE je Návrat domů Blanky Vun Kannon zásadní kniha, která má sílu měnit životy lidí. Při jejím čtení měla neustále husí kůži a věděla, že se k ní bude opakovaně vracet, aby tam pokaždé našla něco nového a inspirativního pro svůj život. Návrat domů je podle ní kniha poctivě odžitá a nejsou to nějaké nasbírané poučky z jiných knih. „Knihu bych rozhodně doporučila všem ženám, které se mají rády a chtějí ve svém životě a domově něco vylepšit. A i když byla napsána zejména pro ženy, mohou si z ní své odnést i muži. Moudrost v ní skrytá se rozhodně neomezuje na jedno pohlaví,“ zdůrazňuje.

navrat-domu

Zdroj foto: Smart Press, Kateřina Tůmová

Více informací o knize: https://www.smartpress.cz/navrat-domu


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Michal Šefara o knize Podsvětí
sefara1„Když se podíváte na pražské metro, uvidíte opravdu fascinující stavbu, skutečnou jeskyni města“ říká v našem rozhovoru Michal Šefara, autoru velice zajímavého fantastického thrilleru s názvem Podsvětí. Děj této knihy je zasazen do pražského metra. J...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Recepty bez cukru? Žádný problém

365 receptu200Cukr je označován jako bílý zabiják a není tak divu, že se stále více lidí snaží jej omezit, nebo přímo vyřadit ze svého jídelníčku. Pomoci s tím může kniha 365 receptů bez cukru, která vyšla v nakladatelství Esence.


Literatura

Fanouškovství i historie nejúspěšnějšího českého klubu

Fotbalová škvára 200Úspěšný český autor Ota Kars přichází s dalším dílem, které se tentokrát věnuje jeho vášni pro fotbal. Fotbalová škvára je další knihou vydanou ke 130. výročí od založení letenského klubu. Popisuje jeho historii tak trochu j...

Divadlo

Ve zlínském divadle začali zkoušet Šakalí léta

sakali leta 200Datum premiéry nikdo nezná, přesto začali zkoušet! Po čase se do Městského divadla Zlín vrátil režisér Dodo Gombár (Zvlčení, Mezi nebem a ženou, Žítkovské bohyně, Baťa Tomáš, živý a další) a pustili se do příprav hudební komedie Šakalí lét...

Film

Chuckyho nevěsta stírá rozdíl mezi roztomilou naivitou a škodolibostí

chuckyho nevestaVolné pokračování filmu Dětská hra s názvem Chuckyho nevěsta (1998) je snad tím nejlepším a zároveň nejsarkastičtějším, co může moderní horor nabídnout. Šikovně se zde stírá rozdíl mezi roztomilou...