Zelenina z ekozahrady už na vás čeká!

Zelenina z ekozahrady už na vás čeká!

Tisk

Zelenina z ekozahradyNakladatelství Smart Press vydalo 2. dotisk rozsáhlé publikace Zelenina z ekozahrady od manželů Svobodových, kteří se svobodně rozhodli založit rodový statek a zdokumentovat postupy založení ekozahrady. Čeká na vás přes 1 000 fotografií, fotoseriály a spousta praktických tipů a postupů, jak si vybudovat vlastní plodnou a nádhernou zahradu!

 

Připravili jsme pro vás videorecenzi:

Název: Zelenina z ekozahrady
Autoři: Jaroslav a Lada Svobodovi
Fotografie: Jaroslav a Lada Svobodovi
Žánr: encyklopedie, průvodce zahradničením
Vydáno: 2021, dotisk
Stran: 544
Vydalo nakladatelství: Smart Press
Hodnocení: 90 %

https://www.smartpress.cz/zelenina-z-ekozahrady

Zelenina z ekozahrady


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pro skupinu Flattus je Sunday Music Jam srdcovka!

flattus 200Skupina Flattus vystoupí na začátku září na akci Sunday Music Jam. Co plánují a jak se jim vede se dozvíte v tomto rozhovoru.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Ženám pomůže kniha o kojení. Ukáže jim, co vše je normální

kojeni200Dvacet různých příběhů a každý ukazuje, co vše může ženy při kojení potkat. Novinářka a laktační poradkyně Tereza Mynářová vyslechla dvacet žen a sepsala jejich zkušenosti, pochyby, pokusy a úspěchy do knihy Naše cesta ke kojení. Aktuálně se snaží vy...


Literatura

Krycí jméno TESSERACT – z lovce „cílů“ „cílem“ lovců

kryci jmeno tesseract lovec tom woodJe nájemný zabiják a je dobrý. Moc dobrý. Možná nejlepší na světě. Téměř nikdo netuší, jak doopravdy vypadá, jak se jmenuje a kde žije. Asi proto ho nepřítel tak podcenil. On vystupuje pod mnoh...

Divadlo

Prázdninové divadelní tipy z Letní scény Musea Kampa: Víkend s Werichem, loučení s Medou a divácký hit Marta

Marta Hana Holišová a Marta Kubišová foto jakub Macháček 5967 nahledLetní scéna Musea Kampa nabízí intenzivní divadelní zážitky v idylickém prostředí na ...

Film

V kině se dějí zázraky nejen na velkém plátně. Valentýna tu totiž slaví nejen šťastně zadaní, ale i ti, kteří svou polovičku hledají. Nevěříte?

Rande jako z filmu 200Ať jste single nebo zadaní máme pro vás tip, jak skvěle strávit valentýnský večer a nesedět jen doma na gauči. Cinema City si totiž i letos pro své návštěvníky připravilo oblíbenou valentýnskou soutěž s názvem Rande jako z filmu...