Magické kočky 2024: Nástěnný kalendář s energií na celý rok

Magické kočky 2024: Nástěnný kalendář s energií na celý rok

Tisk

magicke kocky perexOcení jej nejen milovníci koček, ale také příznivci Cira Marchettiho, tarotových karet, snění, meditace a praktických okének, které takový kalendář samozřejmě nabízí. Stránky působí tajemně, skutečně magicky, a přináší kus elegance, možnosti se zasnít a stanout každý měsíc před zvláštní krásou koček.

 

Nezávislé a jako protkané moudrostí

V reálu je takhle moc často neuvidíme, ale kresby zachytily úžasnou magii a jednoduchost kočičího vyzařování. To, co kolem nich vnímali staří Egypťané.

Asi k malůvkám v pyramidách bych nejvýstižněji přirovnala tyto krásné obrazy, ze kterých čiší ta majestátnost, důstojnost a především moudrost, která je lidskou duší snad až nedosažitelná.

Ostatně, kolikrát jste přemýšleli nad tím, nakolik jsou kočky jiné, moudřejší než my?

Co o nich vlastně víme?

Že jinak vidí. Jinak vnímají.

V kalendáři nám přinesou krásné podívání. A praktická část kalendáře je také skvělá, jako vždy.

- okénka vhodná pro denní zápisky, úkoly, nálepky

- přehled o měsíci před i po aktuálním vám poskytnou okénka s přehledem dnů

IMG 0031 - kopie

Magické kočky jsou tajemné…

… a skoro bych řekla, že jejich poselství se bude odhalovat každý měsíc. Při prvotním prolistování kalendáře není úplně zřejmé, co který měsíc bude dokonalé a na co si dávat pozor. Ale jak víme už z předchozích ročníků tohoto magického kalendáře, obrázky budou vyprávět své příběhy postupně - tak, jak půjde čas.

Můžeme se nad nimi zasnít.

Všímat si detailů… a že jich je!

Vytáhnout si k nim kartu… 

A procházet se rokem 2024 s tím, že každý den může být krásný a nový a... právě takový, jaký potřebujeme. 

magicke kocky

Magické kočky, kalendář 2024

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Autor: Ciro Marchetti

Rok vydání: 2023

Hodnocení: 99 %

www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/000569_magicke-kocky-kalendar-2024.php 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tereza Karpianus: "Nora je hrdinkou!"

tereza karpianus divadlo 21 noraJiž za pár dní, v úterý 18. prosince, se uskuteční divadelní premiéra klasického dramatu od Henrika Ibsena. Divadlo D21 představení pečlivě připravuje několik měsíců a Kultura21 se...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Alexandr Paul: pojem v umění fotografie

Alexandr Paul Topicuv salonSpolečnost Topičova salonu a 1. Art Consulting Brno – Praha uspořádaly v pražském Topičově salonu výstavu s prostým a jasným názvem, Alexandr Paul - ...


Literatura

Tekutý písek: Knižní předloha oblíbeného seriálu

tekuty pisek200Kniha Tekutý písek u nás vyšla už v roce 2017 s tím, že byla vyhlášena jako nejlepší švédská krimi roku 2016. Před čtyřma lety se dočkala seriálové adaptace na Netflixu a letos tak vyšla v nakladatelství Kalibr s novou obálkou.

Divadlo

Třeskutý duel vlašáku a mungo klíčků v Divadle Kalich

zenazapultemperexKoloniály se smíšeným zbožím nejsou jen tak obyčejné obchody. Nejen za pultem, ale také před pultem mezi regály s různorodým artiklem se denně odehrávají podivuhodné lidské i potravinové příběhy. Proto není divu, ...

Film

Jak správně napsat rozbor filmu

RozborFilmu perexRadomír D. Kokeš se řadí k vyznavačům neoformalismu, jak potvrzuje jeho spoluúčast na české předmluvě ke kanonickému spisu Bordwella a Thompsonové Umění filmu. To znamená, že upřednostňuje průzkum toh...