Kdo má rád letos opět na jedničku s hvězdičkou

Kdo má rád letos opět na jedničku s hvězdičkou

Tisk

kdo ma rad perexKoncert „Kdo má rád…“ se uskutečnil v sobotu 13. června 2015 na Martinském mlýně v Hrádku u Trhových Svinů. Pro všechny návštěvníky od dětí po seniory byla nychystána spousta novinek a vše opět proběhlo bez jediné chybičky.



Stejně jako v letech minulých, konal se i letos od 11.00 hodin Dětský den s pohádkovými bytostmi. Na trase kolem přilehlého rybníka tak děti potkávaly Vodníka, čarodějnici, Karkulku a další pohádkové postavy.
 

Kdomarad 6


Mrňata se vrhala do plnění pro letošek zcela nově nachystaných úkolů s velkým nadšením a zaslouženě byla odměňována cenami v podobě hraček, diplomů a sladkostí. Ani letos nechybělo malování na obličej, diskotéka a plno dalších atrakcí.
 

Kdomarad 5


Sám benefiční koncert byl úžasný, účinkující si zaslouží obrovskou pochvalu. A nejen účinkující, ale všichni, kdo se na této skvělé akci podíleli. Naprosto úžasný zážitek si diváci odnášeli díky hvězdám, mezi kterými oslnivě zářili Chantal Poullain a Josef Laufer.
 

kdoMaRadLaufer


„Bylo to opravdu moc hezké, Chantal Poullain a pan Laufer, úžasný, těžko popsat, bomba“ 
(Rudolf Hojdar, fotoreportér K21)
 

Celkovou atmosféru můžete zhlédnout ve fotogalerii:

Novinkou letošního 5. ročníku byl koncert kapel, na němž se po 21. hodině představili jihočeští Kaplan’s Friends Blues Band a pražští Angels se zpívajícím lídrem Markem Černochem.
 

KdoMaRad koncert


Cílem benefiční akce bylo získat co nejvíce prostředků pro Dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice. Letošní výtěžek z koncertu se vyšplhal na sympatickou částku 67.000,-Kč. Oproti loňskému roku se suma zvýšila o více než 20 tisíc, což je naprosto skvělé!
 

Kdomarad 4


Nezbývá než doufat, že tato již pětiletá tradice bude pokračovat i nadále a na stejném místě se uskuteční zase za rok. Nejen proto, aby děti opět mohly pozdravit své oblíbené pohádkové kamarády a diváci se skvěle pobavili, ale zejména kvůli hřejivému pocitu ze společně vykonaného dobrého skutku.
 

Kdomarad 1


Akce se konala pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Jiřího Zimoly, 1.náměstkyně hejtmana Jihočeského kraje Ivany Stráské, náměstka hejtmana Jihočeského kraje Jaromíra Slívy, starosty města Prachatice Martina Malého a starosty města Trhové Sviny Pavla Randy.
 

Dětský den s pohádkovými bytostmi a benefiční koncert „Kdo má rád…“
sobota 13. června 2015
Martinský mlýn, Hrádek, Trhové Sviny

Pořadatel:
Martin Production – Martin France
www.martinproduction.eu
www.martinfrance.cz

Foto: Rudolf Hojdar


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Patrik Madle: „Marketing je o kreativitě, stejně jako tvůrčí psaní. V obou případech je potřeba být kreativní a práce vám nesmí zevšednět.“

Patrik Madle 200Patrik Madle svou dosavadní studijní i profesní cestu zasvětil marketingu a oblasti komunikace. Z literární tvorby se již od dětství věnuje psaní krátkých i delších šuplíkových povídek. Se svou poezií získal třetí místo v literární sout...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Dejte si kávu a podpořte tak dobrou věc. Barmani v Kavárně Vesmírna se na Vás těší!

Vesmirna perexDokážete si život představit bez pořádného kafe? Já tedy rozhodně ne! Pokud jste na tom stejně, a nemáte to daleko do Prahy, určitě zajděte do Kavárny Vesmírna. Sídlí přímo v centru, v ulici Ve Smečkách. Kromě toho, že si ta...


Literatura

Femme fatale C. G. Junga: Sabina Spielreinová
ImageS krásnou, charismatickou a nadprůměrně inteligentní ruskou Židovkou s masochistickými sklony Sabinou Spielreinovou (1885 – 1942) se život nikdy příliš nemazlil. Její nelehký osud popisuje beletristicky, velmi živě...

Divadlo

Letní Grébovka s Divadlem MA v srpnu láká na 20 divadelních večerů pod širým nebem

letni grebovka 200Dvacet romantických večerů pod širou letní oblohou v půvabném prostředí evokujícím italský Řím… tyto a spoustu dalších výjimečných zážitků slibuje v druhé půli prázdnin Letní Grébovka s Divadlem MA. Oblíbený projekt komorní divadeln...

Film

Duchařina ze Severu

necro200Pokud máte chuť na film ve stylu finského Heavy Trip, Severská filmová zima letos nabízí komediální horor Mrtvé nechte spát. Ponořte se do tajů života po životě za zvuků metalové hudby.

...