Další dávka inspirace z Kavárny na konci světa

Další dávka inspirace z Kavárny na konci světa

Tisk

navrat-do-kavarny200Vypravěč John býval vystresovaným manažerem, ale dnes už vede vyvážený a spokojený život. Jednou se při svých cestách na Havaji rozhodne pro vyjížďku na kole a zde, na samotném konci světa, narazí na kavárnu, která mu změní život.

 

V kavárně potkává Jessicu, která pracuje od brzkých rán do pozdních večerů a dělá vše, co se od ní očekává. Tím ale ztrácí svoje vlastní sny a cíle. John se stává jejím mentorem a pomáhá jí znovu objevit to, na čem opravdu záleží.

V rozhovorech Johna a Jessicy najde čtenář odpověď na otázku, jak se osvobodit od každodenního pracovního kolotoče.

Více o knize najdete v naší recenzi: Vraťte se s Johnem do Kavárny na konci světa

Soutěžní úkol: Napište nám, kdo je autorem ilustrací této knihy.
Správnou odpověď naleznete zde.

Odpověď zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , do předmětu mailu napište Kavárna a nezapomeňte připojit celé jméno a adresu. Duplicitní a neúplné maily budou ze soutěže vyřazeny.

Uzávěrka soutěže bude 26. května 2024

navrat-do-kavarny

Z došlých odpovědí, které budou splňovat všechny uvedené podmínky, vylosujeme jednoho výherce, kterému zašleme knihu Návrat do Kavárny na konci světa od Johna Streleckeho.

Výsledky se jménem výherce zveřejníme po ukončení soutěže v souhrnném článku v této rubrice a informaci o výhře zašleme mailem.

Přejeme hodně štěstí a děkujeme nakladatelství Kazda za soutěž!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Doušek magického realismu v japonském podání

Nez vystydne kava perexPředstavte si, že vstupujete do docela malé japonské kavárny. Usadíte se u jednoho ze stolků, objednáte si hořký tmavý nápoj a necháte se pohltit místní atmosférou. Je to tichá kav...

Divadlo

Láska je láska – ale řízek je řízek

vzpoura nevest 200Tento podtitul nese nová hra autorské dvojice Michaely Doleželové a Janky Ryšánek Schmiedtové s názvem Vzpoura nevěst. Ty se komediálním způsobem podívaly na zoubek jak dnešní době,...

Film

MILENCI Z OPAČNÝCH STRAN VÁLKY

spojenci200Robert Zemeckis má na svém kontě mnohem zdařilejší tituly (upozorním aspoň na Forresta Gumpa), nežli jsou nyní uvádění SPOJENCI. Snadno postřehneme, že v dramatické konstrukci povrchní, klišovitý příběh, sepsaný scenáristou Stevenem Knightem, nedo...