KEKS a TURBO - dvojkoncert rockových legend pro Faunu

KEKS a TURBO - dvojkoncert rockových legend pro Faunu

Tisk

turboPředposlední pátek v srpnu, 24. srpna, se v letním kině v Příbrami uskuteční druhý společný koncert rockových kapel KEKS a TURBO. Po vyprodaném koncertu v Táboře se jistě místní příznivci mají na co těšit.

 

 

Večer plný energie a největších hitů obou kapel začne ve 20.00 hodin a skončí o půl noci. Vstupenky jsou už teď k dostání v předprodeji v síti Ticketportal. V případě špatného počasí je připravená mokrá varianta a  koncert se  uskuteční v Kulturním domě Příbram. Koncert tedy proběhne za každého počasí. Pokud jste se už se už nyní rozhodli, že se přijdete podívat,  doporučujeme, vzhledem k zájmu v Táboře, zajistit si vstupenky v předprodeji. Kapacita KD Příbram je omezená.

keks

Tento koncert se koná na podporu organizace „Ochrana Fauny ČR“. Finanční výtěžek po odečtení nákladů bude poukázán v její prospěch.

turbo skupina

Zdroj foto: Turbo a Keks


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Kamenický Šenov

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Legrace v začarované třídě

zacarovana trida perexTak tuhle knihu napsala Ivona Březinová fakt parádně! Začarovaná třída je přesně to, co jsem hledala. Potřebuji obdarovat synovce, který je teprve prvňáček. Věřím však, že příběhy dětí, které ...

Divadlo

„Herec by měl mít intuici a potřebu něco sdělit“ říká Klára Cibulková

švandovo divadlo cibulkova (3)Krysy jsou všude! Tak by se dalo ve zkratce shrnout ústřední téma hry Krysař, v jehož ukázce, v rámci dne otevřených dveří ve Švandově divadle, ztvárnila roli krysího vymí...

Film

Salem – čarodějnice, intriky a láska

salem 200Pokud se toužíte vrátit do minulosti a dozvědět se o honech na čarodějnice v americkém Massachusetts v roce 1692, zkuste seriál s všeříkajícím názvem Salem. Pokud hledáte příběh o epické lásce s nemálem tajemna, pak jste také na sp...