Lakeside X jsou zpět s novým albem Love Disappears!

Lakeside X jsou zpět s novým albem Love Disappears!

Tisk

lakeside200Album vychází 21.10. pod hlavičkou Musicraft a vy si jej můžete již teď objednat v našem eshopu. Album Love Disappears obsahuje deset elektronikou nabitých písní, na kterých kapela pracovala poslední dva roky s producentem Danielem Myerem. Fanouškům elektronické hudby tohle album z domácí scény můžeme jenom doporučit.

 

 Kapela oslaví vydání desky křestem v Lucerna Music Baru již tento měsíc 23.10. Můžete se těšit na večer s mnoha hosty, pečlivě připravenou audiovizuální show a spoustou skvělé hudby!

Společně s Lakeside X vystoupí hosté, kteří s kapelou spolupracovali na nové desce. Daniel Myer a Emesse Arval-Illes (Emke). Daniel vystoupí se svými projekty DSTR a Architect a Emke se objeví po boku kapely během jejich vystoupení.

lakeside

Nové album kapely si již teď můžete objednat v DM shopu.

Prodej lístků na křest v Lucerna Music Baru.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Sto zvířat: „Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách bude naše nejroztomilejší deska“

200rozSka kapela Sto zvířat, kterou původně založila partička nadšených pedagogů, vystupuje už od roku 1990. Při příležitosti koncertu skupiny v brněnském klubu Fléda jsme vyzpovídali frontmana a spoluzakladatele Jana Kalinu. Zaujal především svou pohotovostí a ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Jména čísel odhalují nacistické zvěrstvo

cisel200Nakladatelství Ikar ve společnosti Euromedia Group vydalo novou knihu německého publicisty Hanse-Joachima Langa, autora knihy Ženy z bloku 10, v níž odkrývá další zločiny vědců a lékařů ve službách nacistické ideologie. Kniha nese název Jména čísel, s ...

Divadlo

Zveme vás na komedii Na Zlatém jezeře

na zlatem jezere200V loňském roce měla premiéru divadelní hra, Na Zlatém jezeře se Simonou Stašovou a Ladislavem Frejem v hlavních rolích.

...

Film

Nový film režiséra Romana Vávry Svět podle Muchy vstoupil do kin 1. října

svet podle muchy 200Symbolicky v roce 160. výročí narození jednoho z nejznámějších českých malířů Alfonse Muchy bude do kin uveden dokumentární film Svět podle Muchy. Režisér Roman Vávra divákům nabídne nový, v mnohém překvapivý pohled na život pro...