Ben Cristovao se chystá pokořit O2 arenu potřetí

Ben Cristovao se chystá pokořit O2 arenu potřetí

Tisk

ben 200Ben Cristovao se rozhodl vrátit po úspěšném letošním koncertě do haly hned v příštím roce. Letos byli hosty Rytmus, Majk Spirit, Ego, Calin, Adam Mišík i Mirai Navrátil. Čím Ben překvapí v příštím roce? Vstupenky jsou v prodeji od 21. listopadu 2022.

 

"Během prvního koncertu v 2019 jsme se s halou ještě seznamovali. Ta letošní byla po mnoha stránkách dál. Tým navazoval, co se produkce a výpravy týče, na předešlé zkušenosti, takže jsme byli klidnější a já si ji mohl o dost víc užít. Vím, že ta třetí bude nejlepší. Můžeme ji začít plánovat bez obav už teď, a to se taky děje,"popisuje svoje pocity k jednotlivým koncertům Ben.

Letošní dvou a půl hodinová výpravná show byla plná mimořádných momentů. Kromě skvělých hostů, kterými byli například Rytmus, Majk Spirit, Ego, Adam Mišík nebo Mirai Navrátil, stavěla show na nejsilnějších skladbách z Benova repertoáru. Zásadní složkou byla samozřejmě Benova kapela a také tanečníci, artisti, unikátní obsah pro obří obrazovky od kreativní společnosti XLAB i rozpohybovaný avatar od společnosti Evoke. To vše dostalo u každé z písní svůj jasný řád pod vedením režiséra show Jakuba Vedrala. V jeho hlavě se také zrodil nápad s oživením obřího plechového lva, na kterém Ben kráčel napříč celou arenou.

ben1

Příští koncert v O2 areně Ben odehraje 10. listopadu 2023. Hosty, kteří budou součástí budoucí show, zatím nechce Ben prozrazovat: "Věřím, že jsem v tomto ohledu hodně pečlivý a myslím, že zase překvapím," slibuje.

Kromě propracované show měl koncert ještě ekologický přesah. Ben dopředu avizoval, že bude na veřejných patrech k dostání pestrá nabídka rostlinných alternativ oblíbených fastfoodových pochoutek. K dostání byl upcyklovaný merchandise, spotřebovaná elektřina byla "zelená" - tedy se zárukou původu z obnovitelných zdrojů. Zelený charakter koncertu podtrhla spolupráce s bikesharingovou společností, díky které mohli Benovi fanoušci sdílená kola využít zdarma. "Ukázali jsme, že se dá spousta věcí dělat lépe a rádi to v tomto směru potáhneme dopředu," dodává k aktivitám Ben. Už teď je jisté, že se bude opět snažit se svým týmem pojmout produkci koncertu tak, aby byla maximálně ohleduplná vůči dopadu na životní prostřední. S tím bude souviset i optimalizace vyprodukovaných emisí.

ben2

Lístky v prodeji od 21. 11. 2022 v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Koncert pořádá Championship Music ve spolupráci s Bestsport, a.s.

Jejich cenově nejvýhodnější první vlna je k dispozici do konce listopadu 2022, poté se ceny navýší. Cenové relace vstupenek:

VIP Golden Circle – 3 990 Kč
Golden Circle – 1 990 Kč
Stání – 1 190 Kč
I. kategorie – 1 990 Kč
II. kategorie – 1 690 Kč
III. kategorie – 990 Kč
ZTP – 990 Kč

Zdroj foto: Pavla Hartmanová.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Režisérka Eva Toulová: „Tvorba filmu je vždycky risk.“

Toulova 200Eva Toulová je mladá česká režisérka, spisovatelka a výtvarnice, která se dnes věnuje převáženě režii. Má na kontě několik knížek, za sebou celovečerní film Šťastná, dokument Camino na kolečkách a jejím posledním počinem je film Jak se moří reviz...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Jerome Klapka Jerome nikdy nezklame

oni i ja 200O prázdninách se člověk nechce zabývat příliš vážnými věcmi. Povalovat se u vody, odpočívat, přečíst si něco odpočinkového, co pobaví a potěší, to je moje představa pohodové dovolené. Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome mě v takovém příp...

Divadlo

Hmyzí revue ve Zlaté kapličce

ze zivota hmyzu perexZáměrem alegorických děl bylo odjakživa nastavovat společnosti zrcadlo a pomocí jinotajů přesně, i když převážně skrytě, poukazovat na palčivé problémy, které jsou ve většině případů přehlíženy. Ve Zlaté kapličce se ale tvů...

Film

Soukromé drama Harryho dcer
ImageLetošní silné mrazy snad už konečně polevily. Přesto je od 15. února do 19. února ve třech českých kinech pořádně chladno. Severská filmová zima zavítá do pražského Atlasu, brněnského Artu a do Ostravy. Středeční zahájení bylo ve znamení skutečně stu...