Festival Let It Roll představuje kompletní lineup. Již ohlášené interprety doplní Delta Heavy a další hvězdy

Festival Let It Roll představuje kompletní lineup. Již ohlášené interprety doplní Delta Heavy a další hvězdy

Tisk

LIR 200Český festival Let It Roll, který se skuteční v termínu 4. až 6. srpna 2022 na letišti v Milovicích, už zná kompletní lineup. Headlinerem tohoto největšího drum and bassového festivalu světa bude v roce 2022 australská hudební skupina Pendulum, kterou doplní celá řada dalších zahraničních hvězd jako například Hybrid Minds, Sub Focus, Dimension, Wilkinson nebo nově ohlášené duo Delta Heavy. Letošní ročník bude navíc ve znamení oslav!

 

Let It Roll jako brand totiž právě letos oslavuje 20 let své existence. První ročník si odbyl svou premiéru v pražském klubu Mlejn už v roce 2002. A jak se sluší a patří, tohle jubileum letos pořadatelé pořádně oslaví společně se svými příznivci! Návštěvníci se tak můžou těšit na pořádnou jízdu. Let It Roll 2022 bude opět, jak bylo v dobách před pandemií zvykem, nabitý plejádou nejzářivějších hvězd drum & bassového nebe, plný skvělých zahraničních DJs a producentů, a také přehlídkou vybraných zástupců české a slovenské scény. A kdo že s ním dvacáté narozeniny oslaví?

LIR 1

Vypisovat všechny, kteří zaujmuli svá místa na plakátě, by bylo na dlouho. Pojďme si tedy zmínit alespoň pár z nich - dřív, než se sami pustíte do hledání svých oblíbenců v seznamu čítajícím desítky jmen. K již oznámeným vystupujícím nyní přibyli také vyhlášení mistři svého řemesla za mixem jako DJ Marky či Friction. Fanoušci energického melodického drum & bassu zaplesají nad jmény jako Culture Shock, Delta Heavy, Matrix & Futurebound nebo aktuální australský objev Luude. Neurofunkovou smršť rozpoutají Eatbrain League, Magnetude, Mefjus, State Of Mind, Synergy a další. V souvislosti se stage takeovery také přibyla celá řada jmen reprezentujících labely Hospital Records a 1985 Music.

Sluší se zmínit také silná sestava českých a slovenských producentů a DJs, která je letos nabitější než kdy dřív! Posuďte sami - A-Cray, B-Complex, Changing Faces, Forbidden Society, Holotrope, Kutlo, Madface, Magenta, QO, Rido, Ripple, Simple Souls, Symplex, Trilo a ani další nebudou na Let It Roll 2022 chybět!

LIR plakat
LET IT ROLL
Největší světový drum and bassový festival
4.-5.-6.8. 2022 | ČESKÁ REPUBLIKA

Vstupenky a všechny informace o festivalu jsou dostupné na oficiálních webových stránkách www.letitroll.cz.

Zdroj foto: Jakub Doležal


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Dasha & Epoque Quartet a jejich album Ellaboration, to je jako diamant vybroušený do dokonalosti

dasha200Ellaboration je název nového alba zpěvačky Dashy a smyčcového Epoque Quartetu, který vydali u Supraphonu před koncem minulého roku. Jeho základ tvoří písně z repertoáru americké jazzové zpěvačky Elly Fitzgerald, které protagonisté rozvedli, tedy elaborova...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Silný válečný příběh inspirovaný skutky Nicholase Wintona

 Dítě na nástupišti 100Dítě na nástupišti britské autorky Gill Thompson nabízí fiktivní zápletku odehrávající se zejména během druhé světové války, v níž najdete řadu skutečných míst, osob i událostí. Podíváte se do koncentračních táborů, ...

Divadlo

Kočár plný neřesti i ctnosti

valmont 200Láska k jedné osobě na celý život a věrnost k tomu? Pro vyznavače volnomyšlenkářství je tato životní filozofie naprosto nepřípustná. Libertinové se právě naopak velmi rádi pouští nejen do neřízených sexuálních dobrodružstvích, ale také do milostný...

Film

Zlín Film Festival poprvé ONLINE! Jaký bude?

zlinfest 200I když nic nemůže nahradit společné sdílení filmových zážitků v plných kinosálech, rozhodli jsme se letos čekání na klasickou podobu festivalu zkrátit online verzí Zlín Film Festival – část 1, který bude nejen ochutnávkou filmového a doprovodné...