Polemic představují nový klip Dokonalý zločin, v hlavní roli září herec Marko Igonda

Polemic představují nový klip Dokonalý zločin, v hlavní roli září herec Marko Igonda

Tisk

polemic 200Bratislavská kapela Polemic přináší fanouškům nový singl Dokonalý zločin. Natočila k němu také videoklip, v detektivním příběhu hraje hlavní roli Marko Igonda – známý herec, který aktuálně září ve slovenském thrilleru Sviňa. V komparzu klipu zahráli všichni členové kapely.


Dokonalý zločin je o okouzlení muže ženou

Energická skladba Dokonalý zločin je o příběhu okouzlení muže ženou, která se v jeho životě objeví z ničeho nic, udělá rozruch, ukradne mu srdce a beze stopy zmizí. „Je to příběh, který ze svého života poznají asi všichni kluci i muži. Zápletka, jakou by napsala Agata Christie," říká s úsměvem autor textu Peter „Petko" Opet.

Hlavní roli v klipu zahrál oblíbený slovenský herec Marko Igonda. „Vždy rád podpořím slovenské kapely a slovenskou hudbu. Je to pro mě čest, že jsem mohl účinkovat na naší scéně i v tomhle žánru," vysvětluje Marko. Femme fatale si po jeho boku zahrála slovenská divadelní, filmová a televizní herečka Marta Maťová, kterou mohou fanoušci znát z filmů Amnestie nebo Šťastný nový rok.

polemic1

„Marko je charismatický herec, který se fantasticky zhostil své role a výborně ho přii tom doplnila herecká kolegyně Marta Maťová. Jsme rádi, že naši nabídku přijali, z jejich výkonů jsme nadšení," dodává zpěvák Braňo „Bejzo" Bejza. Režie videoklipu se ujal Martin Gonda, jehož krátkometrážní film Pura Vida byl minulý rok uveden na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes. Natáčení probíhalo netradičně, jednotlivé menší role ztvárnili samotní členové kapely.

Polemic míří na turné

Polemic začínají letošní rok aktivně, a to společným klubovým turné s kapelou Medial Banana. Kromě přátelství je pojí také láska k jamajské hudbě, ska a reggae. Funkčnost tohoto hudebního spojení minulý rok potvrdili nejen nadčasovou hymnou Staré časy, ale také společným koncertem na slovenském festivalu Uprising.

Staré časy tour 2020:
05. 3. Nitra - Nájomná jednotka 210
06. 3. Banská Bystrica - Urban Spot
07. 3. Trenčín - Piano Club
13. 3. Košice - Tabačka Kulturfabrik
14. 3. Prešov - PKO Čierny Orol
18. 3. Brno - Fléda
26. 3. Bratislava - Majestic Music Club
18. 4. Hruštín DK

polemic2


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tara Fuki: „Pořád se dokážeme navzájem příjemně a vtipně překvapovat“

TaraFuki 200Violoncellové duo Tara Fuki tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir (ex BOO, ex Rale, Kubilai Khan Investigations) a Dorota Barová (Vertigo, Kuzmich Orchestra, DoMa Ensemble, hostuje např. v kapele Anety Langerové, ex Cho...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Josef Fousek v kapse je k nezaplacení

Fousek do kapsy200Když vám na čele vyvstanou chmury, je třeba se „nakopnout“ na veselejší notu. Přestože nám média zprostředkovávají jednu katastrofální zprávu za druhou, jsou mezi námi tací, kdo dokážou z těchto zpráv vytáhnout podstatné, trefit h...

Divadlo

Festival pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky slaví 20 let

vysehratky2Divadelní představení Studia Damúza a dalších souborů. Výtvarné, pohybové a vzdělávací workshopy. Koncerty kapel Bombarďák nebo Rozbal to! Tak bude vypadat oslava 20. ročníku festivalu pro děti a jejich dospělé s názvem VyšeHrátky, který proběhne v t...

Film

Zelené Vánoce podle Grinche

grinch  How the Grinch Stole ChristmasVánoční pohádka Grinch (2000) je v tuto roční dobu ještě poměrně neaktuální. Jim Carrey v převleku chlupatého, zeleného, sádelnatého a nesnášeného žoku lidského masa však ukazuje, že Váno...