Cinema City znovu otevírá své brány 10. června

Cinema City znovu otevírá své brány 10. června

Tisk

Cinema City znovuotevreni 200Multiplexy Cinema City přivítají své diváky ve čtvrtek 10. června 2021. Na ná-vštěvníky tak opět čeká velmi pestrá filmová nabídka a intenzivní kino zážitek.

 

 

Filmoví nadšenci, fanoušci i příležitostní diváci mohou od čtvrtka opět navštívit své oblíbené multiplexy Cinema City po celé České republice. S otevřením kin na diváky čeká i velmi nabitý program plný novinek. Návštěvníci se mohou těšit na film Cruella z dílny Walta Disneyho, pokračování úspěšného a očekávaného hororu Tiché místo: Část II, který byl kvůli pandemii několikrát odložen. Dále je v nabídce záznam koncertu rockové skupiny Bon Jovi – From Encore Nights. V plánu je i animovaný film Tom a Jerry, který potěší nejmladší diváky a v neposlední řadě na velkém plátně nebudou chybět ani velká monstra Godzilla vs. Kong.

Během letních měsíců nás poté čeká hollywoodský trhák z prostředí Marvel Cinematic Universe Black Widow, následují velmi očekávané české filmy jako komedie Matky, výpravný film Miroslava Ondříčka Zátopek a na podzim celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel nebo legendární James Bond ve filmu Není čas zemřít.

Cinema City znovuotevreni

Cinema City bude promítat filmy v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých spe-ciálních formátech, kterým je 4DX, kde můžete zažít film doslova na vlastní kůži. IMAX, který díky moderní technologii posouvá sledování filmu na vyšší úroveň a samozřejmě VIP Chodov s možností neomezené konzumace pokrmů a nápojů, po-lohovatelnými sedačkami a nezapomenutelnou atmosférou.

I nadále budou dodržována a respektována všechna aktuální vládní nařízení a opatření. Ve všech sálech je zaveden tzv. social distancing, kdy mezi jednotlivými skupinami diváků budou dodrženy rozestupy minimálně jedné volné sedačky.

Předprodej vstupenek bude spuštěn na oficiálním webu kin Cinema City www.cinemacity.cz/ již brzy.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ivana Hutařová těší prvňáčky i milovníky detektivek!

ivana hutarovaIvana Hutařová má za sebou úspěšný a hlavně zajímavý projekt pro prvnáčky. A před sebou další Matyldu, takovou slečnu Marplovou českých luhů a hájů. Ivana Hutařová prostě nezahálí a tak mi to nedalo, aby...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Best of DAFilms 2023: Nejlepší hrané a dokumentární filmy uvedené letos online

BestofDAF 23Streamovací portál DAFilms uvádí svůj tradiční předvánoční program Best of DAFilms. Jeho kurátoři vybrali TOP 25 z českých i zahraničních snímků, které dafilms.cz uvedl v roce 2023. Do výběru se dostaly divácky nejsl...


Literatura

O nelidskosti businessu

Vyhoda spokojenosti 200Shawn Achor je populárním psychologem a také autorem knihy s názvem Výhoda spokojenosti, kterou u nás  vydalo nakladatelství ANAG. Achor se dlouhodobě zabývá využitím a podporou lidského po...

Divadlo

O zakázané lásce kocoura Moura a slečinky Vlaštovičky


kocour vlastovicka 200To není pravda,“ zvolal polotichým hláskem asi sedmiletý chlapec, když v divadelním ztvárnění brazilské bajky Jorge Amada Kocour Mour a slečinka Vlaštovička důrazně zaznělo, že vlaštovka si nesmí vzít kocoura,...

Film

Čtyřlístek ve službách krále aneb Fifinka, Myšpulín, Piňďa a Bobík poprvé filmovými hvězdami!

ctyrlistek ve sluzbach kralePopulární komiksový seriál Čtyřlístek letos oslavil už 40 let od svého prvního vydání kresleného příběhu autora a výtvarníka Jaroslava Němečka. Pos...