Kulturní tip: Fyzioterapie, jóga a harmonie těla a mysli v Sušici

Kulturní tip: Fyzioterapie, jóga a harmonie těla a mysli v Sušici

Tisk

fyzio-joga-plakat200Sportoviště města Sušice a Garni hotel Roušarka zvou všechny příznivce sportu a zdravého životního stylu na víkendový workshop naplněný cvičením jógy, relaxací a fyzioterapeutickými semináři zabívajícími se fungováním lidského těla prostřednictvím spolupracujících principů a energií.

 

Účastníci workshopu se naučí lépe vnímat vlastní tělo a vydají se na cestu k tolik potřebné harmonii a klidu. Lekcemi jógy provedou renomované lektorky Lucie Zaloudková a Petra Musilová. Ty se zaměří na napřímení páteře skrze oporu zdravých chodidel a jógová cvičení s vědomým zapojením středu těla.

Fyzioterapeutický pohled na lidské tělo představí PhDr. Petr Zahradník Ph.D.. Prostřednictvím praktických ukázek vysvětlí důležitost propojení těla a mysli na cestě k uzdravení.

Víkendový workshop proběhne v termínu od 21. do 23. října 2022 v Sušici. Kdo touží udělat něco pro své tělo a zharmonizovat svou mysl, nenechá si sušický víkendový workshop ujít.

Cena workshopu včetně ubytování v Garni hotelu Roušarka začíná na 2800 Kč (dle typu ubytování).

fyzio-joga-plakat

Více informací naleznete na https://www.sportoviste-susice.cz/fyzioterapie-joga-a-harmonie-tela-a-mysli-v-susici/.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

To, že píšu především pro děti, prostě vyplynulo ze situace

Petra ŠtarkováJiž v dětství ji bavily knížky a hodně četla, a protože ji vždycky zajímaly lidské příběhy, a taky chtěla pomáhat lidem, vystudovala psychologii, která je, jak sama říká, krásná a zajímavá věda. Je autorkou řady populárně naučných článků a od roku 2015 také autorkou kní...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Vláďa Vytásek: Můj bylinkový svět

muj-bylinkovy-svet (2)Jemné bylinkové šamanství a krása, něha, láska, které se můžete naučit, vycítit je jenom ze stran této knihy. A pak z přírody, z kontaktu s bylinkami. Vnímat je tělem, okem, duší, srdcem... a nechat je promlouvat. Kniha, která...


Literatura

Každý by chtěl zažít perfektní rok

tvuj-perfektni-rok 200Nakladatelství Ikar přineslo na český trh knihu Tvůj perfektní rok s opravdu působivým zpracováním. Je toto dílo také perfektní?

 

...

Divadlo

Nechte se očkovat Shakespearem a léto bude fajn!

shakespeare boure 200Užijte si léto ve společnosti anglického divadelního génia a těch největších českých hereckých hvězd. Předprodej Letních shakespearovských slavností startuje 4. května 2021 na www.shakespeare.cz a v síti Ticketmaster. Generáln...

Film

Švédské drama zobrazuje téma nelegálních přistěhovalců po svém

deportace 200Filmový severský čtvrtek v Komorním kině Evald v Praze tentokrát zabrousil na téma ilegálních přistěhovalců ve Švédsku, kteří jsou ve filmu internovaní v odlehlém podivném stavení daleko od civilizace. Ponurou atmosféru dotváří hned v úvodn...