Festival pro všechny, kteří to vidí „prostě jinak“

Festival pro všechny, kteří to vidí „prostě jinak“

Tisk

FE perexPoznamenejte si třetí březnový víkend do svých diářů, od 22. do 24. března se na výstavišti v pražských Holešovicích koná Festival Evolution a pokud vás zajímá zdravý životní styl, rozhodně byste tam neměli chybět!

Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu.

FE

Pozadu nezůstane ani programová nabídka - během tří dnů na 7 pódiích vystoupí téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení připravujeme také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti.

FE 2

Pořadatelé odhadují, že se v březnu představí více než 450 tuzemských i zahraničních vystavovatelů z pěti obvyklých okruhů - BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVA a OSOBNÍ ROZVOJ.

Ve dnech 22. - 24. 3. 2019 tedy můžete přivítat jaro na Festivalu Evolution už popatnácté! Najdete tu pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu. Opět na vás čeká nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši.

FESTEVOj 1

Zdroj info: www.festivalevolution.cz/cz/

FB: www.facebook.com/eso.bio.eco

FB událostwww.facebook.com/events/389414998472278/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Vznešená vyrovnanost hvězdné kariéry Dagmar Peckové pokračuje i po 43 sezónách

dagmar200Vypadá to, jako by dosáhla met, přetěžko posunutelných dál. Ve svém žánru si udržovala několik desítek let pozici, u níž jsme nikdy zcela jasně neodhadli, není-li právě tou první – podle čeho se určuje nejtalentovanější a nejúspěšnější česká pěvkyně v ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jíst zdravě není žádná věda

zdrave jist 200Nakladatelství Kazda vydalo kuchařku populární veganské blogerky Lenky Špaček s názvem Zdravě jíst. Nechte se jí inspirovat i vy!

...

Literatura

Zajímavé příběhy písní

Pribehy pisni 200Tahle recenze na knihu Michala Bystrova Příběhy písní (díl třetí), se mi nepsala vůbec snadno. Na jedné straně velmi kvalitní obsah, na straně druhé ne zcela vydařená forma.

 

...

Divadlo

Rozprostřeno: recept na život

altV experimentálních prostorech NoD se během června třikrát představila divadelní reality show Rozprostřeno. Pět lidských osudů, pět večeří o tříchodových hláškách, s nejznámější českou podvečerní zábavou podoba čistě náhodná...

Film

Pražský výběr - Symphony Bizarre: Koncert na stříbrném plátně

prazsky vyber200Velkolepý koncert Pražského výběru na stříbrném plátně s názvem Symphony Bizarre ukáže vystoupení kapely v O2 aréně v prosinci roce 2016. Pražský výběr tehdy převedl divákům více, než jen rockový koncert. Ke svému výročí připravil bombast...