Projekt 2021: Next Vision for Dreams

Projekt 2021: Next Vision for Dreams

Tisk

next vision 200Firma Next Vision ví, že dobrý byznys netvoří jen profit. Protože se jim daří, chtějí pomoci nakopnout byznys jednomu projektu, který prodává to, co stojí za to koupit. A od veřejnosti potřebujeme pomoci jej najít.

 

 

Dobrý byznys netvoří jen profit!

Protože online marketing netvoří jen výkon. Stejně jako dobrý byznys netvoří jen profit. Sdílené hodnoty, důvěra a jasný postoj přinášejí trvale udržitelné kvality. S výhodou pro všechny. Každý z nás může přispět svou malou troškou do mlýna. A v Next Vision cítí, že teď je řada na nich. Nejen protože se jim už dlouho v podnikání daří. Ale protože je fajn, snažit se ze světa dělat lepší místo k životu, kdykoli je to možné. A kdy jindy, když ne teď.

Dejte TIP na firmu, o které by měl vědět celý svět

V této agentuře ví, jak nesmírně obtížné je prorazit na internetu, když jste na všechno sami. Velcí hráči si na internetu naši pozornost jednoduše koupí, ale ti menší zůstávají často neviditelní, i když mají skvělé produkty a srdce na dlani. „Jedné takové firmě jsme se letos rozhodli zdarma pomoci nakopnout marketing a vám ukázat, jak to můžete dokázat také. Uvědomujeme si přitom, že být jen vidět dnes nestačí. Chce to víc,“ popisuje Petr Myšák, jednatel Next Vision.

V týmu se dohodli, že do toho letos šlápnou a každý z profíků od vývojáře, přes projekťáky, ppc specialisty a branďáky pomůže jednomu vybranému projektu zdarma.

Od veřejnosti tak potřebují pomoci s výběrem a šířením tohoto dobrého projektu do světa.

 

next vision1

A co pro firmu Next Vision udělá?

Next Vision je digitální agentura. Jejich silnou stránkou je svět internetu, kde malým i větším firmám již 14 let pomáhají vytvořit silný prodejní kanál pro jejich zákazníky. Věří přitom, že má smysl prodávat jen to, co stojí za to koupit. A takovým firmám pomáhají vytvořit značku, najít vhodnou strategii, nastavit kampaně a poslat do světa příběh, který stojí za to vyprávět.

Nyní můžete být součástí jednoho takového příběhu i vy. „Pište nám prosím vaše tipy do 28.2.2021. Na začátku března vybereme firmu, které po celý rok 2021 budeme zdarma pomáhat dostat její byznys na novou úroveň. Tak vybírejte pečlivě. Třeba společně uděláme ze světa zas o kousek lepší místo k životu. Děkujeme,“ uzavírá Petr Myšák.

Více informací: www.nextvision.cz/blog/projekt-next-vision-for-dreams


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nevidím ani tmu: Rozhovory o naději se ženami, které si vytáhly Černého Petra

Nevidim ani tmuNakladatelství Prostor vydalo novou knihu Aleše Palána Nevidím ani tmu. Je plná jedinečných fotografií přední české fotografky Alžběty Jungrové a silných emotivních příběhů šesti žen, se kterými autor vedl rozhovory o naději, která někdy v ži...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Švédský spisovatel Jonas H. Khemiri navštívil Prahu

jonas 200Druhý květnový týden byl v Praze plný knižních příběhů. Ve středu si milovníci knih mohli užít Noc literatury a pak už následoval čtyřdenní veletrh Svět knihy tradičně v pražském Veletržním paláci. V tomto článku se vydáme po stopách švédského autor...


Literatura

Rozchodové řízení. WTF? Český crazy thriller!

rozchodove-rizeni-perexPánové, co byste dělali, kdybyste se dozvěděli, že si vaše bývalá (o kterou však stále stojíte) bude za pár týdnů brát někoho jiného? A dámy, jak byste reagovaly na demonstrativní únos přímo od oltáře (poté, co jste ostentati...

Divadlo

Být za Husáka rebelujícím teenagerem nebylo vůbec lehké

200divRevolta jde obvykle ruku v ruce s mládím. Kdy jindy se má taky člověk plný ideálů a snů bouřit proti autoritám ve škole a doma, u kterých nenachází žádné pochopení. Studentka gymnázia Helena Součková, jejíž jedinou starostí kdysi dávno bylo, jestli jí ro...

Film

Nazareth schválili rockument a může do kin!

nazareth rockument 200Rockový dokument, který vám dá nahlédnout do tajů a šíleností, které musí muzikanti cestující napříč zeměmi absolvovat. Režisér Miloslav Šmídmajer se již po třetí v životě rozhodnul o výlet do života slavnýc...