Tesťák – připrav se na přijímačky!

Tesťák – připrav se na přijímačky!

Tisk

testak fragment 200Chystáte se na přijímačky? Nakladatelství Fragment má pro vás řešení! Testy zpracované na základě požadavků u zkoušek v projektu Tesťák. To je testovací on-line aplikace, která vám umožní připravit se na různé druhy zkoušek.

 

 

Od října 2012 jsou zveřejňovány testy pro přípravu žáků 5. tříd ZŠ na přijímací zkoušky na 8letá gymnázia. Od prosince budou k dispozici testy pro středoškoláky, kteří se chystají na vysoké školy.

V Tesťáku si tedy můžete vyzkoušet testy podobné těm, s nimiž se setkáte u zkoušek a pak už vás nic nepřekvapí.

Prověříte si své znalosti a dovednosti – poznáte, co umíte a čemu se ještě musíte věnovat. 

Při porovnání vašich odpovědí a správného řešení se naučíte, co jste nevěděli.

Zjistíte, jak jste na tom ve srovnání s ostatními studenty.

Nové testy jsou zveřejňovány v pravidelných intervalech – vedou vás tak k pravidelné přípravě.

Díky evidování všech vašich výsledků můžete sledovat, jak se zlepšujete.

testak fragment m

Příprava na přijímačky na 8letá gymnázia

Testy jsou určeny dětem z 5. tříd, které čekají přijímací zkoušky. Pomohou jim prověřit vědomosti z matematiky, českého jazyka a a všeobecných znalostí.

Od října do dubna, kdy se konají přijímací zkoušky, bude postupně zveřejněno 27 testů z každého předmětu. Každý týden od pondělí si můžete zkusit nový test.

Testy jsou sestaveny tak, aby dětem pomohly s komplexní přípravou ke zkouškám. Zahrnují jak jednodušší úlohy, ve kterých jsou ověřovány znalosti, tak úlohy složité, které prověří schopnosti dětí své znalosti aplikovat a využít. Úlohy jsou co nejrůznorodější, aby obsáhly co nejvíce typů, s nimiž se děti u zkoušek mohou setkat a náročnost testů se bude postupně s blížícími se zkouškami zvyšovat.

Projekt Tesťák.cz je provozován Nakladatelstvím Fragment, s.r.o., na jehož stránkách najdete odkaz přímo na aplikaci. Zde si můžete vyzkoušet testy i v demo verzi a poté si vybrat z několika možností zakoupení produktů.

S Tesťákem to máte v kapse!

Zdroj: www.fragment.cz a www.testak.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

JITKA SMUTNÁ: MÍT NĚKOHO JE V ŽIVOTĚ PODSTATNÉ

Smutna 200Diváci televize Prima si ji zamilovali nejprve jako rodině oddanou a milující manželku Lídu Bernátovou v seriálu Cesty domů, nyní hraje naslouchavou pošťačku Boženku ve Svatbách v Benátkách. Od podzimu ztvární Jitka Smutná v seriálu...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Unikátní výstava, která v Česku nemá obdoby: Zajeďte se podívat na šaty z marcipánu!

200ostPokud přemýšlíte, kam o víkendu vzít své děti, máme pro Vás tip: zajeďte s nimi do Muzea čokolády a marcipánu v Táboře. V těchto dnech tam probíhá výstava marcipánové módy, která zaručeně nadchne všechny členy rodiny.

...

Z archivu...


Literatura

Když je někdo svatej, nemá to lehký

Svatozar perexTak se to stalo, opravdu. I kdy to bude znít neuvěřitelně. Jednoho dne se nad hlavou Felixe Nováčka objevila svatozář. Udělal totiž významný dobrý skutek, a tak se mu za to Pán Bůh odměnil. Právě tímto nadělením začíná děj útlé knihy pohádká...

Divadlo

Tajem staré lišky Báry Hrzánové: Báječný životopis svérázné herečky

hrzanova 200Životopisné knihy jsou mojí vášní. Ne, že bych je vyhledávala, ale když se mi dostanou do ruky, nepohrdnu a patřičně si je vychutnávám: pokaždé totiž mají jinou chuť. Záleží na osobnosti, o které je tu psáno. Jinak si čtu o Nigelle Lawson, jinak o Frediem Mercurym.

...

Film

Začne 22. ročník Festivalu francouzského filmu

FFF perexMezi 20. listopadem a 1. prosincem 2019 se uskuteční v pořadí již 22. FESTIVAL FRANCOUZSKÉHO FILMU. Kromě Prahy zavítá do dalších českých a moravských měst – do Brna, Českých Budějovic, Hradce Králové a Ostravy. Opět nabídne bohatý p...