NuSpring – cesta za zdravou a kvalitní kosmetikou

NuSpring – cesta za zdravou a kvalitní kosmetikou

Tisk

nuspring 200V tomto článku bychom vám rádi představili NuSpring, internetový a také kamenný obchůdek s přírodní a bio kosmetikou. Poptávka po ní se stále zvyšuje, je dobře, že lidé víc myslí jak na sebe, tak na životní prostředí. NuSpring není jen obchod, to je vášeň všech pracujících…

 

NuSpring je tvořen dámami – od výkonné ředitelky, přes marketingovou a produktovou manažerku až po vedoucí obchůdku a péče o zákazníky. Každá má něco za sebou, zaměřuje se na trochu jiné věci, ale dohromady táhnou za jeden provaz a chtějí dosáhnout 100% kvality. „Než zařadíme jakoukoliv značku do našeho obchůdku, je to velmi dlouhá a spletitá cesta. Sami hledáme osobité, kvalitní značky s příběhem. Pátráme po přírodní a bio kosmetice, která je šetrná k přírodě, ale i k nám lidem. Neobsahuje chemické látky typu parabeny, minerální oleje, sulfáty, tenzidy (pěnidla), silikony a další složky, které způsobují alergické reakce, ale i různé kožní problémy,“ prozrazují.

Práce je v tomto byznyse hodně – je potřeba navštěvovat veletrhy, vzdělávat se, hledat informacemi na internetu, sbírat tipy od zákazníků a kamarádů. U výrobků je důležité složení, pak se jedná s výrobcem, zkoušejí se produkty a pak teprve se výrobky mohou objevit v regálech a v nabídce internetového obchodu.

„Naší prioritou je podpořit zejména regionální - české a slovenské výrobce kosmetiky a zajímavé zahraniční značky. Jednáme přímo s výrobci, a proto nevznikají na produktech takové marže a jsou pro zákazníky cenově přijatelné,“ shrnuje výkonná ředitelka NuSpring Ivana Čatajská.

nuspring1

A co v nabídce všechno najdete?

Na co si jen vzpomenete. Například spoustu přípravků na péči o pleť, a to jak na čištění nebo odličování, tak na běžnou péči. Pokud trpíte nějakými kožními problémy, najdete zde speciální péči. Ženy ocení velkou nabídku kosmetiky včetně aplikátorů, štětečků a labutěnek. NuSpring myslí také na maminky a děti, a to jak v těhotenství, tak později v péči o malý zázrak (dětská mýdla, hojivé gely a balzámy, přípravky na mytí vlásků, péči zadeček). Samozřejmostí je nabídka kosmetiky pro hygienu těla a vlasů a také kosmetika pro muže. Nakoupit si můžete také různé voňavé potěšení, ať už parfémy, svíčky nebo éterické oleje a difuzéry. Na své si přijdete, i pokud dbáte na zásady eko domácnosti nebo chcete něco pořídit svému domácímu mazlíčkovi.

„Pre každého je najobľúbenejší produkt väčšinou ten, ktorý mu pomôže zbaviť sa drobných nedokonalostí pleti. Veľmi dobré ohlasy máme na krém Zklidňující pleťový krém od -417 pri problémoch s ekzémom, esenciálne oleje od Oshadhi alebo obľúbené poctivé produkty slovenskej značky MYLO,“ dodává závěrem produktová manažerka Beata Barros.

Více informací: www.nuspring.cz nebo v obchůdku NuSpring na Belgické 27, Praha 2


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

MUDr. Jan Hnízdil vydává svou knihu i na Slovensku: Není v ní nic, co byste nevěděli

hnozd200Léčí svým celostním přístupem k pacientovi. Zdraví netvoří jen tělo, ale především duše, styl života a to, jakým způsobem sami se sebou zacházíme. Když ale necháme vzletných slov, můžeme MUDr. Jana Hnízdila charakterizovat jako člověka, který se svým...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Na pražských Vinohradech byl slavnostně pokřtěn park Mileny Jesenské

park m jesenske perexV den 125. výročí narození novinářky, překladatelky a odbojářky proti nacismu Mileny Jesenské proběhlo slavnostní pokřtění parku v Kouřimské ulici v Praze 3 spojené s veřejným čtením.


Literatura

Poválečné svědectví z Osvětimi

prezila jsem osvetim perexKrystyna Żywulská byla obyčejná žena. V očích některých lidí se však provinila tím, že byla Židovka. A právě tihle lidé se dostali k moci a odsoudili ji strastiplnému životu v táboře smrti v Osvětimi.

Divadlo

Zemřel charismatický herec Tomáš Valík, hrdina pohádky O Janovi a podivuhodném příteli

 

tomas valik 200Po kratší nemoci zemřel ve věku nedožitých dvaapadesáti let 8. října v pražské nemocnici Na Bulovce známý herec Tomáš Valík. Na filmovém plátně debutoval koncem osmdesátých let minulého století, ...

Film

Tři oříšky pro Popelku navždy

tri orisky-pro popelku 200V poválečném období nalezneme řadu neomrzitelných pohádek, které se k divákům (nyní už převážně televizním) ustavičně vracejí, a mezi nimi i několik takových, které bez nadsázky patří k tomu nejlepšímu, co v tomto žá...