Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje

Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje

Tisk

audioteka hranice-zvrhlosti200Poslechněte si audioknihu Hranice zvrhlosti od Jana Urbana, kterou čte Eva Novotná.

 

 

 

Okolí Prahy svírá strach ze sadistické zrůdy libující si ve vraždách žen ve stylu BDSM.

Deštivé počasí náhodně odkryje plastový barel s hrůzným obsahem. Vrah po sobě nezanechá jedinou stopu, a tak to vypadá, že případ bude odložen. Kde není stopa, není ani podezřelý. Brzy nato je však nalezena brutálně zavražděná mladá žena, o níž není pochyb, že byla před svou smrtí dlouho a trýznivě mučená. A stopy? O nich si středočeská kriminálka může nechat jen zdát. Souvisejí spolu oba případy, nebo se dívky staly obětí pokaždé jiného vraha?

Kapitánka Tereza Jindrová tuší, že by nemuselo jít o náhodu. Poté, co si osud krutě zahraje se členy jejího vyšetřovacího týmu, je Tereza nucena požádat o pomoc svého bývalého přítele, svérázného forenzního psychologa Tobiáše Říhala, který kvůli jejich rozchodu od policie odešel. Společně se pokoušejí vraha vypátrat a dopadnout dřív, než zabije někoho dalšího a rozpoutá mrazivou atmosféru děsu.

Jenže vrah je vždycky o krok před nimi...

JAN URBAN

Jan Urban je český spisovatel zaměřující se především na žánr fantasy. Do čtenářského povědomí se dostal díky pentalogii Pragocalypsa, městské fantasy pojednávající o prastarém řádu nadlidsky nadaných lidí, kteří se snaží zabránit konci světa. V létě 2023 vydává svou první detektivku Hranice zvrhlosti.

EVA NOVOTNÁ

Vystudovala JAMU obor činoherní herectví. V roce 2001 nastoupila do angažmá Mahenovy činohry, kde působila do roku 2011. V letech 2011–2013 byla střídavě na „volné noze“ a členkou Ha-Divadla v Brně. V roce 2013 se vrátila do ND Brno. Dlouhodobě se věnuje práci v dabingu i v rozhlase. Na televizních obrazovkách jste ji mohli vidět v seriálech Gympl nebo Velmi křehké vztahy.

audioteka hranice-zvrhlosti

Hranice zvrhlosti
Délka: 11 hodin 29 minut
Autor: Jan Urban
Interpret: Eva Novotná
Kategorie: Detektivky, thrillery
Vydavatel: Audiotéka
Typ: Audiokniha
Formát: digitální

Více informací: https://audioteka.com/cz/audiobook/hranice-zvrhlosti


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Rozhovor

Kapelník Fleretu: „Když s námi zpívá 25-tisícový dav, kam se na nás hrabou Alexandrovci.“

fleret zdenek hrachovyFolková skupina Fleret, která nedá dopustit na valašskou krajinu, je populární nejen na Moravě. Jejím velmi důležitým článkem byla „královna lidové písně“ Jarmila Šuláková. Nejen o ní si s námi povídal kap...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Třešně voní vždycky po třešních, zvlášť v hokejových městech

Medvedin 200Vydavatelství OneHotBook nedávno přineslo další audioknihu nejen u nás stále oblíbenějšího autora Fredrika Backmana. Ten nadchl čtenáře románem Muž jménem Ove a nyní čtenáře a posluchače přivádí do malé vesnice, do Medvědína.

...

Literatura

Vikingové a vědmáci v podání českého autora - Hladová smečka

sladek hladova smecka 200V květnu vydalo nakladatelství Mystery Press knihu mladého českého autora Martina Sládka Hladová smečka. Děj nás přenese do doby dávno minulé, do doby, kdy svět věřil na magii, do nádherného leč nemilosrdného Norska, ...

Divadlo

Divadlo v Řeznické do toho v červnu řízne českou premiérou Jeden německý život

reznicka 200Ani my v Řeznické nezahálíme, a mimo premiéry, připravujeme pro diváky program na letní scény. Věříme, že nám všechny naše plány vyjdou a stráví už letní večery v naší společnosti. V tuto chvíli prozradíme, že 25. a 26. června se můžeme potkat...

Film

Mezinárodně oceňovaná loutková pohádka Malý Pán se dočká pokračování. V kinech se objeví v prosinci

maly pan 200Oblíbený loutkový film na motivy úspěšné knihy Velká cesta Malého Pána od Lenky Uhlířové a Jiřího Stacha se v letošním roce dočká pokračování. První díl sklízel ocenění na českých i zahraničních festivalech. Snímek o dalších dobrodružstvích Malého...