Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie

Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie

Tisk

oddanostDidier Drogba, velký fotbalista, sportovní superstar, sportovec s obrovskou vůlí, ale i člověk s obrovským srdcem. To všechno se můžete dočíst v knize „Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie“.

 

 

 

Obsah této knihy není určený pouze fotbalovým fanouškům, ale všem, kteří se chtějí dozvědět spousty zajímavých informací ze světa profesionálního sportovce. K mému příjemnému překvapení to není pouhý výčet sportovních úspěchů a statistik, jak tomu v mnoha případech bývá. Ale dopodrobna popsaný těžký život malého afrického chlapce, který byl vychováván v první řadě v dobrého člověka a až poté se mohl věnovat své největší lásce …a to fotbalu. Těžké dětství, chudoba, časté stěhování, ale i odloučení od rodiny již od útlého věku, to všech formovalo osobnost budoucí fotbalové hvězdy, která dokázala rozdávat radost nejen na hřišti, ale i mimo něj. O tom svědčí jeho charitativní činnost a nespočet projektů, které finančně podporuje ve své rodné zemi, kterou je Pobřeží Slonoviny. Velkou měrou se zasloužil i k dosažení míru ve své zemi.


Kniha „ Oddanost – Didier Drogba, má autobiografie“ stojí rozhodně za přečtení a nemusíte být zrovna odborníkem na fotbal.

oddanost


 

Zobrazit další články autora >>>

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lou Fanánek Hagen: „Kostým Ringo Starra ve mně nevyvolává žádný nadšení, protože nemám rád Beatles“

altSkupina Tři sestry má nové kostýmy, své vlastní pivo a léto plné koncertů před sebou. Jak se ke všemu staví jejich zpěvák Lou Fanánek Hagen si můžete přečíst v tomto rozhovoru.  

 

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

První případ Kay Hunterové mi hodně sednul

vydesena-k-smrtii200Vyděšená k smrti je kniha Rachel Amphlett, která vyšla v nakladatelství Domino od Albatros Media. Nese pečeť top thriller a podle mě stojí za to.

 

...

Literatura

Jak se žabožrout naučil pít čaj o páté

zajatec obalStalo se vám někdy, že jste museli opustit rodnou hroudu a přesídlit do úplně cizího prostředí? A co teprve když jste hrdý Francouz a svůj nový domov musíte najít ve věčně sychravé a konzervativní Anglii. Tento proces domestikace líčí s humor...

Divadlo

Divadlo Šumperk uvede premiéru legendárního příběhu Přelet nad kukaččím hnízdem

prelet200Přelet nad kukaččím hnízdem bude první premiérou nové sezóny v Divadle Šumperk. Proběhne v sobotu 10. září a v dramaturgii Michaela Sodomky, překladu Luďka Kárla a režii Jiřího Š. Hájka se představí oblíbení šumperští herci.

...

Film

Soukromé drama Harryho dcer
ImageLetošní silné mrazy snad už konečně polevily. Přesto je od 15. února do 19. února ve třech českých kinech pořádně chladno. Severská filmová zima zavítá do pražského Atlasu, brněnského Artu a do Ostravy. Středeční zahájení bylo ve znamení skutečně stu...