KISSIN’ DYNAMITE přivezou v říjnu do Zlína novou desku

KISSIN’ DYNAMITE přivezou v říjnu do Zlína novou desku

Tisk

Kissin Dynamite foto 205 autor Radek Sich 200Tato německá hardrocková skupina byla založena v roce 2002 pod názvem Blues Kids původně jako školní kapela. V roce 2007 se přejmenovali na Kissin´Dynamite, vydali první album s názvem Steel of Swarbia a odstartovali úspěšnou kapitolu své kariéry.

 

 

Na jejich druhém albu Addicted to metal (2010) s nimi vokály ve stejnojmenném hitu zpívá velký Udo Dirkschneiderem z U.D.O a deska se rychle dostává do světa. Stejně jako Kissin´ Dynamite, kteří se účastní několika velkých festivalů. Další plackou je počin Money, Sex and Power vydaný u AMF Records, který je plný živelných a silných hitů v čele s písní I will be a king.

Kissin Dynamite logo1 negative

Na ohlas si parta mladíků v čele s charismatickým blonďákem Johannesem nemůže stěžovat a není tak divu, že připravují další studiovou desku s názvem Megalomania, která by se měla na pultech objevit na začátku roku. K ní pojedou i turné Megalomania Over Europe, v rámci kterého předvedou pořádnou show i v Masters of Rock café ve Zlíně.

Jako host turné vystoupí duo rockerů UMC (ULTIMATE MUSIC COVERS), které s kytarou a bicími předělává popové hity do jedinečné heavy podoby.

Vstupenky na party s KISSIN’ DYNAMITE a UMC za zaváděcí cenu 490,- Kč (platnou do 31. srpna) jsou v prodeji  na webu www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích.

Kissin Dynamite foto 975 autor Marketa Zimova

Foto: Radek Sich, Aga Jedrzejewska, Markéta Zimová


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tereza Tobiášová: „Někdy se člověk prostě blbě vyspí nebo nemá svůj den, takže říká blbosti nebo mu to nemyslí.“

tobiasova tereza 200Terezu Tobiášovou už nějaký ten pátek můžeme vídat jako moderátorku na úspěšné televizní hudební stanici Óčko. Za svou kariéru měla možnost poznat nespočet kvalitních českých interpretů a dělat ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Tichošlap nakračuje zlehka, ale stopy zanechává hluboké

sylva lauerova tichoslapNový román Sylvy Lauerové dostal název Tichošlap. Kampak nás asi zavede spisovatelčina fantazie tentokrát? Inu, pojďme se ponořit do příběhu, zahaleného závojem zvláštní energie, k...

Divadlo

Třeskutý duel vlašáku a mungo klíčků v Divadle Kalich

zenazapultemperexKoloniály se smíšeným zbožím nejsou jen tak obyčejné obchody. Nejen za pultem, ale také před pultem mezi regály s různorodým artiklem se denně odehrávají podivuhodné lidské i potravinové příběhy. Proto není divu, ...

Film

Něžnost

altV roce 1966 celý svět dojalo slavné francouzské milostné drama “Muž a žena“ o lásce naplňující životy ovdovělého muže a osamělé ženy. Režisér Claude Lelouch tímto něžným, vizuálně vzrušujícím filmem o lásce tak poprvé na sebe up...