Axlův poslední hod mikrofonem

Axlův poslední hod mikrofonem

Tisk

Guns N Roses perexTřicetiletá tradice kapely Guns N’ Roses končí. Frontman skupiny Axl Rose měl ve zvyku házet svůj mikrofon do davu nadšených fanoušků. O hod mikrofonem neochudil ani město Adelaide v Austrálii, kde se však nesetkal s úspěchem. Fanynka si z koncertu místo mikrofonu odnesla monokly.



29. listopadu proběhl koncert americké rockové skupiny Guns N‘ Roses v Adelaide v Austrálii. Hod mikrofonu do davu fanoušků po jejich show je součástí jejich koncertů už přes třicet let. Tentokrát to však bylo naposled. Zpěvák Axl Rose jako obvykle hodil svůj mikrofon do davu a ten zranil jednu z fanynek, která to schytala do hlavy.

„Kdybych měla hlavu otočenou trochu jinak a mikrofon by mě trefil do spánku, mohlo mě to zabít,“ řekla Rebecca Howe australskému deníku The Advertiser.

Rebecca z koncertu odcházela s monokly pod očima a krvavým nosem. Fotky zasaženého obličeje pak zveřejnila na svých sociálních sítích.

Guns N Roses

„Házení mikrofonu na konci naší show už je tradicí už přes třicet let. Vždycky jsme si mysleli, že už je to tradiční součást našeho vystoupení, kdy jsou si fanoušci vědomi toho, že mají možnost chytit mikrofon,“ píše na svém twitteru Rose.

Také napsal, že samozřejmě nechtěli a ani nechtějí nikoho zranit, a to na žádném z jejich koncertů. „Mou pozornost upoutal fakt, že někdo z fanoušků byl nejspíš trefen mikrofonem při naší show v Adelaide v Austrálii. V rámci veřejné bezpečnosti se od teď zdržíme házení mikrofonu či čehokoliv do publika, bez ohledu na zájem fanoušků,“ dodává ve svém tweetu. Na konci sdělení poděkoval fanouškům za jejich přízeň a pochopení.

Zdroj: Getty Images / Facebook


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Berdík, revoluce v pěstování zeleniny. Nová éra městského zemědělství začíná

Berdik perexJe tady jaro a to už je nejvyšší čas, aby se milovníci čerstvé zeleniny poohlédli po nějakých sazeničkách nebo semínkách a dali se do práce. Taková doma vypěstovaná rajčátka nebo mrkev jsou přeci jen voňavější a chutnější, než ty ze supermarket...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Vraždy s monogramem řeší Poirot

vrazda s monogramem perexKnižní novinka Vraždy s monogramem od úspěšné britské spisovatelky Sophie Hannah byla vydána na konci roku 2014 a již před svým vydáním vzbudila kniha zájem nejen kritiků, ale také v...

Divadlo

Dějiny násilí. Autobiografický román o znásilnění na prknech Švandova divadla

dejiny nasili 200Dějiny násilí, adaptaci známého autobiografického románu Édouarda Louise, hvězdy francouzské literatury, uvede v české premiéře Švandovo divadlo. Příběh mladíka, který se stal jedné vánoční noci obětí zločinu, režíruje Tomáš Loužný patří...

Film

Favoritka - exhibice intrik, toxinů a naturalismu

Favoritka perexRežisér Yorgos Lanthimos proslulý úspěšnými podivnostmi jako byly filmy Humr (2015) a Zabití posvátného jelena (2017) představuje historické drama z doby vlády královny Anny Stuartovny s názvem Favoritka (2018). Dokonalé scény, šokující na...