Festival Balaton Sound 2023 představuje první jména programu a 72hodinovou akci s nabídkou nejlevnějších lístků

Festival Balaton Sound 2023 představuje první jména programu a 72hodinovou akci s nabídkou nejlevnějších lístků

Tisk

balatonsound 200Balaton Sound – Pláž, slunce, koncerty. Jeden z nejznámějších a nejživějších elektronických plážových festivalů se v roce 2023 vrací s velkou pompou a představí ty nejlepší umělce a DJs, kteří v současnosti na elektronické scéně působí. Od 28. června do 1. července přivezou své největší hity světoví headlineři Armin Van Buuren, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike a řada dalších, kteří rozzáří pláže u jezera Balaton.

Balaton Sound se vrací v roce 2023 na idylické pobřeží maďarského jezera Balaton a nabízí bezkonkurenční luxusní VIP zážitek, na kterém se představí největší světová jména elektronické hudby. Na festivalu vystoupí nejen hvězdy Armin Van Buuren a Don Diablo, ale také nekompromisní Dimitri Vegas & Like Mike a opět se na Balaton Sound vrací také Hardwell. A co víc, jeden z nejunikátnějších britských umělců Dimension, který čerstvě vyprodal kultovní Printworks, vystoupí po boku oblíbenců festivalových fanoušků KSHMR, Kungs, Ofenbach a mnoha dalších umělců, kteří budou teprve oznámeni.

balaton 1 Armin

Letošní areál doplní denní plážové kluby a návštěvníci festivalu zažijí okouzlující představení různých pouličních divadel, extravagantní módní přehlídky mezinárodních návrhářů a řadu sportovní aktivit, ale i možnost relaxovat na kurzech jógy a mnoho dalšího.

Na letošním festivalu Balaton Sound bude k dispozici také více možností ubytování, a to tradičně jak v kempech, tak v glamping stanech a chatkách. Bude možné zakoupit také exkluzivní VIP prázdninový balíček v 5* hotelu BalaLand, který se nachází v pěší vzdálenosti od festivalu a nabízí apartmány s výhledem na jezero.

Na své si přijdou i milovníci jídla a vína! Balaton Sound je obklopen nejlepšími maďarskými vinicemi a nabízí kvalitní produkty z celého regionu. VIP zóny festivalu se mohou pochlubit řadou aktivit - od salonků pro líčení až po čerstvé nápoje a welcome drinky, stejně jako exkluzivními večírky a neohlášenými koncerty, které si nesmíte nechat ujít.

Anna Filutas (manažerka Balaton Sound festivalu) řekla: "Již v tomto prvním představení programu je vidět, že letos míříme vysoko. Máme účinkující ze samé špičky seznamu 'Top 100 DJs' časopisu DJ Mag, jako jsou Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR nebo Vini Vici. Balaton Sound je unikátním místem pro party s nezapomenutelnými východy slunce na pláži Balatonu. Je ale také skvělým místem pro načerpání energie během dne. Snažíme uspokojit všechny potřeby návštěvníků festivalu, od dobrodruhů až po návštěvníky, kteří hledají exkluzivitu a pětihvězdičkové služby".

balaton 2 vini vici

Místní značka B My Lake letos znovu spojí síly s Balaton Sound a přivítá umělce z undergroundové hudební scény. Další účinkující budou oznámeni v následujících měsících.

Co: Balaton Sound
Dosud oznámený line-up v abecedním pořadí, A-Z
Armin Van Buuren
Dimension DJ set
Dimitri Vegas & Like Mike
Don Diablo
Hardwell
KSHMR
Kungs
Ofenbach
Vini Vici

& a už brzy oznámíme další jména!

Kde: Zamárdi, jezero Balaton, Maďarsko
Kdy: 28. června - 1. července 2023
Ceny vstupenek:
Prodejní akce 72 hodin začíná 8. prosince:
4denní permanentka od 199 €
3denní permanentka od 165 €
Vstupenky do kempu od 29 €
Jednodenní vstupenky od 69 € (v prodeji od 12. prosince)

balatonsound plakat

Více informací:

Website: www.balatonsound.com/cz/
Vstupenky link: https://balatonsound.com/cz/vstupenky
Official Facebook: https://www.facebook.com/balatonsoundCZ/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

PETR HORKÝ: V ŠEDESÁTI BYCH CHTĚL VYPADAT JAKO PAN ZIKMUND V PĚTADEVADESÁTI

HORKY PEREXPetr Horký, režisér a dokumentarista, cestovatel a publicista, toho zažil tolik, že jednou on sám bude „výborným materiálem“ pro filmaře. Zatím je to ale on sám, kdo připravil dokument o výjimečném M...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Ten, kdo odešel

Ten kdo odesel 200„Po přečtení této knihy už pro vás Facebook nikdy nebude tím, co dřív“ – to je ústřední myšlenka knihy Ten, kdo odešel, kterou jsem zhltla za tři večery. Jako by mi připomínala můj vlastní příběh. Vlastně – ne jako by. Hlavní hrdink...

Divadlo

Letní divadelní program pod petropavelskou katedrálou – již popatnácté

biskupsky dvur 200Malebný kout Zelného trhu ožívá neochvějně již patnáctým rokem poutavými příběhy z dílny Městského divadla Brno. I tentokrát je pro vás již připravena vskutku rozmanitá programová nabídka plná hvězd, které můžete obdivovat na letním neb...

Film

ANIFILM začíná již za týden a představuje své porotce, hosty a program

anifilm perexMezinárodní festival animovaných filmů ANIFILM začne v Liberci promítat své filmy už za týden a na svém webu www.anifilm.cz již zveřejnil svůj denní program. Vedle programu mezinárodních i národních soutěží nejnovějších animo...