Balaton Sound představuje první vlnu hvězd a spouští prodejní akci 72 hodin nejlevnějších vstupenek!

Balaton Sound představuje první vlnu hvězd a spouští prodejní akci 72 hodin nejlevnějších vstupenek!

Tisk

balaton 200Hlavními hvězdami budou Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike A Marshmello.

 



Balaton Sound, jeden z největších a nejbarevnějších elektronických beach festivalů Evropy se vrací s prvními oznámenými hvězdami popové a elektronické hudby. Od 29. června do 2. července pláž u jezera Balaton roztančí svými hity headlineři Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Becky Hill, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk a mnoho dalších.

Balaton Sound, odehrávající se na slunné pláži maďarského jezera Balaton se vrací po dvou letech a nabízí bezkonkurenční kombinaci prostředí, skvělého line-upu a luxusních VIP zážitků. Festival letos nabízí program, do kterého se fanoušci elektronické hudby zamilují. Čtyřdenní akce přivítá největší současná jména taneční hudby jako Alok, Lost Frequencies nebo Martin Garrix. Kromě nich se mohou návštěvníci těšit na nejznámější DJe z celého světa jako jsou Marshmello, Jonas Blue nebo Robin Schulz.

Headliner Martin Garrix dodal ke svému vystoupení vzkaz fanouškům: „Stále mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu, jak jsem tam hrál naposledy v roce 2018. Energie z davu byla úžasná. Nemůžu se dočkat, až budu zpátky u slunného Balatonu a zopakujeme si to znovu.“

Tento ročník přinese také čtyři nové a unikátní VIP zóny včetně znovuobnovené Main Stage VIP, kde si mohou návštěvníci užít party přímo po boku vystupujících headlinerů.

Svou radost z oznámení festivalu popsal také francouzský DJ Lost Frequencies: „Jsem tak nadšený, že se můžeme znovu setkat! Balaton Sound je klasikou mezi elektronickými festivaly napříč Evropou. Je to také jeden z prvních velkých festivalů, na kterých jsem vystupoval, a proto bude mít vždy speciální místo v mém srdci. Nemůžu se dočkat, až zase ucítím tu atmosféru!“

Oznámený line-up (řazeno abecedně): Alesso, Alok, Becky Hill, Carnage, Dimitri Vegas & Like Mike, Dillon Francis, Jonas Blue, Imanbek, Lost Frequencies, Martin Garrix, Marshmello, Malaa, Modestep live, Moksi, Nervo, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Sikdope, Topic, Timmy Trumpet, Robin Schulz, Vini Vici, Blastoyz, Yellow Claw

Další vystupující budou ohlášeni během následujících měsíců.

Balaton Festival se koná 29. června – 2. července 2022 v Zamárdi na břehu jezera Balaton!

balaton1

Balaton Sound
29. června – 2. července 2022,
Jezero Balaton, Maďarsko

Lístky v prodeji od 17. února na www.balatonsound.com/cz

AKCE 72 HODIN Ceny lístků:
4denní vstupenka 190 €
3denní vstupenka 165 €
VIP vstupenky budou v prodeji od 24. února

Více informací: www.balatonsound.com/cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s odvolaným ředitelem kroměřížského Domu kultury Jiřím Králíkem

Kralik perexNa webu Kultura21.cz se snažíme věnovat aktuálním tématům a rádi dáváme prostor lidem, aby se mohli vyjádřit. Proto jsme k rozhovoru vyzvali pana Jiřího Králíka, který byl Radou města Kroměříž odvolán z postu řed...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Dům, ve kterém straší vzpomínky

Dum perexNakladatelství Jota vydalo poutavou detektivku s názvem Dům. Autorem je britský novinář Simon Lelic. Už od začátku vás děj chytne a nepustí. Všechno je jaksi tajuplné a podivné. 

 

...

Divadlo

Jaké bylo první letošní LiStOVáNí v Holešově?

kluk z kostek 200V holešovském New Drive Clubu se v úterý 23. ledna uskutečnila zastávka z projektu LiStOVáNí zaměřená na knihu Kluk z kostek.

...

Film

Jeníček a Mařenka jsou postrachem všech čarodějnic

jenicek a marenka 200Žili byli dva malí sourozenci Jeníček a Mařenka, které jejich otec odvedl v noci do hlubokého černého lesa a zanechal je tam napospas divoké přírodě. Po krátkém bloudění ve vysokém porostu našli bratr se sestro...